Moje si more, još pamtim nebo u očima

0
238

Danas sam se posvađala sa jednom nepismenom i bahatom profesoricom, koja misli ako ima pare i moć (a ni to ustvari nema ona, nego njen muž) da može da se igra sa tuđim sudbinama kako je njenom kurcu ćeif. Zbog nje sam zakasnila na dva busa, zaboljela me je glava i malo je falilo da se onesvijestim na autobuskoj stanici jer su mi oni dani u mjesecu. Dobila sam temperaturu dok sam došla kući i sad ne znam šta da radim sa svog života.

Tužna sam.

Tužna sam jer sam položila 5 ispita u januarskom roku, a i dalje se osjećam loše zbog ona dva koja nisam. Tužna sam jer mi je sutra jebeni ispit iz jebene Matematike a ja nemam više jebene volje da ponavljam jedno te isto. Tužna sam jer je 2/3. i jer sam prije pola godine bila najsretnija osoba na svijetu. Tužna sam jer mi fali ljeto i zvijezde i sunce i more i najbolja rajica. Tužna sam jer se osjećam zapostavljeno i zaboravljeno. Tužna sam jer svakim danom saznajem sve više stvari koje me pogađaju a o kojima ćutim. Tužna sam jer se stvarno osjećam krivom. Tužna sam jer me jedan on vjerovatno mrzi sada. Tužna sam jer ja njega ne mogu mrziti, sve i da hoću. Tužna sam jer sam dopustila sebi da dođe do ovoga. Tužna sam jer je na radiju tužna muzika, umjesto da bude neka vesela koja će me održati budnom.

Tužna sam jer ovo nije bio moj dan i napisala sam ovaj post samo eto da se jednom mogu nasmijat sama sebi kad mi sve ovo bude beznačajno.

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here