MISTERIOZNU LJEPOTU ŽENE OTKRIVA NOVA KOLEKCIJA MARINE KOSORIĆ NA 40.NIVEA BH FASHION WEEK-U SARAJEVO

0
128

Jubilarni 40.Nivea BiH Fashion Week Sarajevo održaće se od 22.04.-24.04.2018.godine, u prekrasnom ambijentu Kongresnog centra hotela Hills 5*, koji se nalazi na atraktivnoj lokaciji u Sarajevu. Da će Sarajevo biti centar modnih zbivanja, potvrđuje činjenica da ćemo pored gostiju dizajnera iz okolnih zemalja, imati priliku vidjeti i najveća imena naše modne scene.

Naša poznata modna kreatorka, Marina Kosorić će predstaviti svoju novu kolekciju „Opera“ u završnoj večeri ovog velikog modnog događaja.

Kolekcija je posvećena sjećanju na Dmitrija Hvorostovskog, proslavljenog ruskog operskog pjevača i čini je deset modela – devet večernjih haljina i vjenčanica. Prefinjeni klasični retro stil, koji je zaštitni znak estetike Marine Kosorić, u novoj kolekciji prožet je diskretnim futurističkim elementima, slaveći još jednom misterioznu ljepotu žene kroz elegantne modele u crnoj, bijeloj, sivoj i ljubičastoj boji. Materijali koji su korišteni u izradi modela kombinacija su ručno rađenog plisea, veza, reljefnih motiva koji se medjusobno dopunjavaju i na zanimljiv način spajaju u  raskošnim večernjim haljinama namijenjenim i ovaj put jakim i samosvjesnim ženama, za posebne prilike.

Organizator  i izvršni producent ovog najvećeg modnog događaja u BiH, je modna agencija Abc Models Managament International, koja je 2015.godine u Ženevi dobila priznanje za najbolju modnu i management agenciju u Istočnoj Evropi.

U toku su online prijave za modele koji ispunjavaju sljedeće uslove: djevojke iznad 174 cm visine i mladići iznad 184 cm visine, u dobi od 16 do 26 godina.

Prijave su otvorene do 20.04.2018.godine, a zainteresirani modeli se mogu prijaviti na sljedeći način: potrebno je da “lajkate” FB stranicu Modna agencija Abc Models i da “zapratite” instagram profile Abc Models Mgmt International te da pošaljete svoju fotografiju isključivo u Inbox na FB uz svoje podatke: ime i prezime, datum rođenja, mjesto rođenja, visina, težina, i broj mobitela.

https://www.facebook.com/ModnaAgencijaABCModels/

https://www.instagram.com/abcmodelsmanagement/

https://www.instagram.com/abcmodelssearch/

 

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here