MA PRESMIJEŠNO! 10 PORUKA BIVŠIMA KOJE ĆE VAM POPRAVITI DAN

0
281

mijeh je najbolji lijek, krilatica je s kojom je Indijac Madan Kataira 1998. utemeljio “Svjetski dan smijeha” koji se slavi dva puta godišnje, 10. siječnja i 2. svibnja. A da se iz svake situacije može izvući nešto što će nas nasmijati, dokazuje i idućih 10 poruka koje su muškarci i žene slali bivšim partnerima

Instagram račun Texts From Your Ex, s više od dva milijuna sljedbenika, skuplja najsmješnije i najluđe poruke koje su muškarci i žene slali svojim bivšim partnerima. Na Svjetski dan smijeha koji se obilježava dva puta godišnje, 10. siječnja i 2. svibnja, skupili smo 10 urnebesnih poruka koje će vas nasmijati i popraviti vam dan jer – smijeh je najbolji lijek.

1. Kayley, nedostaješ mi. Znam da me mrziš, ali nije me briga, užasno mi nedostaješ. Moja mama je napravila mesnu štrucu od mesa kojeg si mi dala. I bila je prefina.Ostavi me na miru.

2. Stvarno ne vidim razlog da ostanemo u kontaktu. Nedostaješ mi. Stalno.Nikada nisam upoznala tužniju osobu od tebe. Nikada.Želim natrag svoju kuharicu od Jamija Olivera.

3. Nadam se da ti je bilo dobro na nastavi. Laku noć.Ja sam Adamova djevojka, imam njegov mobitel i mail i savjetujem ti da mu prestaneš slati poruke i mailove. Kada postane moj bivši dečko, možeš ga ponovno imati.

4. Kada ću te vidjeti?Kada objavim fotografiju na Instagramu.

5. Što misliš o tome da ja i ti budemo prijatelji s povlasticama?(Tri dana kasnije) To znači ne?

6. Bok!Što trebaš?Samo sam te htio pitati što misliš o novom predsjedniku Trumpu?Isto što mislim o tebi.

7. Stvarno ne želiš doći? Barem razmisli o tome. Dat ću ti 100 dolara.Ja ću tebi dati 100 dolara ako mi prestaneš slati poruke.

8. :(1. Pijan si2. Ne dobivaš poruke od drugih djevojaka3. Dosadno ti jeKoji razlog od ova tri?

9. Samo sam te želio pozdraviti. Pretpostavljam da me i dalje mrziš.Takvih ima dosta na mojoj listi, tko je to?Kevin.Da, još uvijek te mrzim, zbogom.

10. Želio bih da barem budemo prijatelji.Probali smo biti prijatelji, Greg. Ali prijatelji ne šalju prijeteće poruke dečku svoje prijateljice.

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here