LUKSUZNI HOTEL HILLS SARAJEVO DOMAĆIN NAJVEĆE MODNE MANIFESTACIJE U BIH- 40.NIVEA BH FASHION WEEK-U

0
250

Jubilarni 40-ti Nivea Bh Fashion Week, ove godine će se održati na atraktivnoj lokaciji na Ilidži, u novootvorenom komfornom hotelu Hills 5*, u periodu od 22.04.-24.04.2018.godine. Hotel posjeduje 335 prefinjenih, luksuzno opremljenih soba i apartmana, višenamjenski Kongresni centar, unutrašnji i vanjski bazen, te ostale atraktivne sadržaje koji će doprinijeti da Sarajevo izgleda kao svjetska modna metropola za vrijeme trajanja sedmice mode.

Iz sezone u sezone, velika medijska pažnja raste kao i broj posjetilaca koji čekaju na pozivnicu više. Očekuju vas dani vrhunskih modnih revija, naših renomiranih dizajnera kao i mnogobrojnih velikih imena iz izozemstva.
Styling i concept vizualnog identiteta za kampanju 40. Nivea BH Fashion Week Sarajevo potpisuje Emir Medić.
Fotografije su nastale na lokaciji Akademije umjetnosti Kunstakademie Düsseldorf (Njemačka). Za make up se pobrinula „Lisa Knape 21Agency“, a nastale su pred objektivom talentovanog modnog fotografa Dome Darko.
Zaštitno lice kampanje su Chantal Ayse.
Modeli modne agencije Abc Models Management International će nositi revije, a mi ćemo kao i svake godine uživati u najavama modnih trendova za predstojeću sezonu.

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here