Ljubavnica doživjela da je muž vara, pa poručila ženama: “Na ovaj način ćete otkriti preljubu!”

0
123

Upravo zato sada otkriva 6 načina kako sa sigurnošću otkriti da vaš partner ima aferu:

1. Lažu

“Ako je vaš partner nedosljedan, prozovite ga. Neće to očekivati, pa će priznati krivicu. Moj tadašnji partner skidao bi burmu, ne bi govorio o vezama ili porodičnom životu. Kad sam saznala za sve, rekao mi je da se razvodi, ali to je bila laž”, kaže, piše “Večernji“.

2. Troši više novca

Odjednom vam nedostaje sve više novca s bankovnog računa, ali ne znate zašto? Žan Mari je uvjerena da je razlog ljubavnica.

“Vjerovatno podiže novac da ne možete da vidite izvod kartice i na šta zapravo troši pare”, priznaje za “Elite Daily”.

3. Promijenio mu se raspored rada

Ljudi koji varaju više vremena provode napolju, a privatne pozive ili duže radno vrijeme opravdavaju obavezama. Žan Mari kaže da je to dovoljan razlog za sumnju, a posebno ako vaš partner odjednom sve češće odlazi na poslovna putovanja.

4. Gubi interes za se*som

Najbolji način da otkrijete da li spava s nekim drugim je ako pokušate da ga poljubite. Vjerovatno će odbiti vaš poljubac jer ga privlači neka druga osoba.

5. Često provjerava mobilni telefon

Često provjeravanje poruka na mobilnom možda je znak za uzbunu, pogotovo ako vaš partner to prije nije radio često. Sumnjivo je i ako odjednom na mobilni stavi šifru za otključavanje.

6. Promjena oblačenja

Muškarci su jednostavni, pa kad osjete da vas “imaju” nerijetko počnu da zanemaruju svoj izgled. Ipak, kaže Žan Mari, ako ima ljubavnicu ili želi da osvoji drugu ženu, sve više će početi da se dotjeruje.

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here