LG G6: Biće vodootporan, stiže pre nego Galaxy S8

Autor: mondo.ba, mondo.rs, Jovana Josipović LG se vraća u igru novim „flagship“ modelom koji će biti predstavljen na najvećem Sajmu mobilne telefonije krajem februara.

0
343

Izvor: LG Mobile Global.

Za LG će MWC 2017 i LG G6 biti jako važni. Nakon mlakog prijema G5 modela i neuspeha modularne opcije (ili su dodaci samo bili preskupi, možda?) kompanija se vraća klasičnom uređaju, ali će on biti maksimalno pojačan.

LG G6 biće u prodaji mesec dana pre Samsung Galaxy S8 modela, što je za LG kompaniju veoma važno, jer bi time mogla da pridobije neke od korisnika konkurentskog modela. LG je kao najavu onog što nas čeka na MWC-u pustio video u kojem se spominju neke od mogućih karakteristika LG G6. Saznajemo tako da će taj model biti vodootporan, ali i da će imati unapređene multitasking opcije.

LG G6 ukratko:

– Veći ekran
– Manje telo telefona
– Vodootporan
– Bolja kamera
– Napredan, ali pouzdan softver.

Odranije znamo da će LG G6 imati neobičan ekran, prvi takve vrste, s odnosom stranica 18:9 i rezolucijom od čak 2.880 x 1440 piksela, dijagonale 5.7 inča.

Sad sve što možemo da vam kažemo jeste da nas pratite – bićemo na MWC LG G6 premijeri slikom, rečju i videom! Od ove godine MobIT će pratiti MWC i druge premijere i video klipovima!

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here