Kukuriku će postati kvočka: U svibnju bi se mogli izleći pilići

0
259

Kukuriku će postati kvočka: U svibnju bi se mogli izleći pilići

Svaki dan prođem kraj kokošinjca, a on se sav nekako čudno skvrči. Sigurno su se u njemu probudili neki osjećaji za majčinstvo, uvjerena je Marija Matotek (77) iz Donje Dubrave.

Ona i muž Josip (78) nikako se ne mogu usuglasiti što je Pero.

Josip smatra da je Pero muško jer skače na sve kokoši i kukuriče svaki dan. A onda se u njemu probudi ženska strana. Počne se uređivati kao prava dama. Svako poslijepodne snese jedno jaje. I Perini vlasnici su se na to naviknuli, međutim, ovo proljeće se nešto promijenilo.

– Izgleda da će postati kvočka i sjediti na jajima te postati mama. Znala sam da ipak moj suprug neće biti u pravu. Pero je, sigurna sam u to, ipak kokoš – ponosna je Marija.

Naravno, suprug i dalje smatra da to nije riješena stvar.

– Naš Pero je do daljnjeg muško, neka se zna, a ako budu pilići, možda ću malo i promijeniti mišljenje. Ali sve dok on tako kukuriče i dobro seksa kokoši, do tada neka bude muško Pero – odlučan je suprug Josip.

Supružnici sad prikupljaju jaja koja je on oplodio zametkom da se konačno razjasni njegova priča do kraja. Ako bude uredno sjedio u gnijezdu od kraja travnja, pilići bi se mogli izleći u svibnju. A onda će on i službeno postati mama, odnosno kvočka.

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here