Kostelski buk na Uni

0
899

Kostelski buk na Uni nezaobilazno je odredište iznimne prirodne ljepote smješteno uz samu prometnicu na putu iz Bihaća u Cazin. Na udaljenosti samo 8 kilometara od Bihaća u mjestu Kostela prije skretanja za Stari grad Ostrožac u vidnom polju će vam se pojaviti gotovo nestvarna idilična slika. No, nakon što parkirate vaše vozilo na uređenom parkiralištu uvjeriti ćete se da je svijet koji vas okružuje potpuno stvaran.

Buk znači slap, a lokacija Kostelskog buka zaista obiluje slapovima i kaskadama iznad kojih se smjestio renomirani restoran i hotel Kostelski buk. Izuzetna usluga, izvanredna hrana i umjerene cijene. U idiličnom ambijentu nenametljiva profesionalna uslužnost osoblja doprinosi da se ovdje osjećate dobrodošli gosti. Prelaskom šarmantnog drvenog mostića dospjeti ćete na maleni prirodni otok gdje obitavaju domaće životinje u ugodnom šumskom hladu prirodnog parka.

O Kostelskom buku nije umjesno previše govoriti jer ovo mjesto jedinstvene ljepote treba zaista doživjeti i osjetiti sa svim čulima. Stoga vam ga možemo toplo preporučiti, a fotogalerija u nastavku neka vam dočara atmosferu Kostelskog buka.

 

nekretnine_mostar
PODIJELI
Prethodni članakMrtvo more
Naredni članakNepredvidiva snaga i moć prirode

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here