Klub prevarenih žena: Uspješne i lijepe, ali u ljubavi im ne cvjetaju ruže .

0
269

One su zgodne, lijepe i uspješne, ali kada je riječ o ljubavi, brojne slavne dame imale su manje sretnih trenutaka. Osim toga, postoji mišljenje da je poznatim i uspješnim ženama teško pronaći partnera. Mnoge od njih koje imaju partnera, oprostile su čak i prevaru, uz objašnjenje da je ljubav nadjačala ponos, a njihovi brakovi opstali su uprkos svemu. No, ima i onih ljepotica koje uprkos ljubavi nisu mogle prijeći preko prevare te su i danas slobodne..
Jedna od njih je holivudska glumica Sandra Bulok (Bullock), koja se učlanila u klub prevarenih žena kada je otkrila da je njen suprug Džesi Džejms (Jessie James) vara s više žena odjednom. Na spisku njegovih ljubavnica našla se i tatu umjetnica Ket Von Di (Kat Von D), koja je s Džesijem nastavila vezu nakon što se on razveo od Sandre. Inače, da bi našla utjehu nakon razvoda, Bulok je odlučila usvojiti dijete. Prvo je usvojila 2010., a pet godina kasnije, nakon sina, usvojila je i kćerku.

Prije dvije godine američki mediji tvrdili su da Sandra ipak nije odustala od ljubavi te da je u vezi s fotografom Brajanom Randalom (Bryan Randall). Jedna od prevarenih je i holivudska glumica Riz Viterspun (Reese Witherspoon), koja je sedam godina bila u braku s kolegom Rajanom Filipijem (Ryan Phillippe), s kojim ima dvoje djece. Iako su američki tabloidi već od početka taj brak osudili na propast, ipak je kap koja je prelila čašu bila Rajanova vanbračna veza s kolegicom Ebi Korniš (Abby Cornish).

S obzirom na to da je glumica tada zarađivala 20 miliona dolara po ulozi, a sa suprugom nije potpisala predbračni ugovor, nakon razvoda i podjele imovine Riz je izvukla deblji kraj. Ne samo da ju je bivši suprug prevario, nego mu je Riz još morala i dati dio svoje imovine nakon razvoda. Prijeđena granica Prevara u braku nije nepoznata ni slavnoj glumici Umi Turman (Thurman).

Kada su se 2003. godine pojavile špekulacije o tome da je odnos između Ume i reditelja Kventina Tarantina (Quentin Tarantino) prešao granicu profesionalnog tokom snimanja filma “Kill Bill”, njen tadašnji suprug Itan Houk (Ethan Hawke) nije previše mario za to. No, on je navodno vratio glumici duplom mjerom te ju je prevario s mladom kanadskom manekenkom.

Par se ubrzo nakon toga razveo nakon pet godina koje su proveli u braku. Glumica Tori Speling (Spelling) proslavila se ulogom Done Martin (Donna) u seriji “Beverly Hills” koja se emitirala nepunih deset godina. Potom je snimila nekoliko sezona porodičnog rijaliti programa, a baš tokom emitiranja, otkrila je da je njen suprug Din Mekdermont (Dean Mcdermott) vara, što je uredno i dokumentirano na televiziji.

No, uprkos javnoj preljubi, Tori je suprugu sve oprostila te su i dalje u braku. Ostali bliski Na listi prevarenih našla se i popularna pjevačica Bijonse (Beyonce). Ona je suprugu Džej Ziju (Jay Z) oprostila prevaru te je čak i otvoreno progovorila o tome. Osim toga, njen album “Lemonade” prepun je pjesama koje govore o reperovoj nevjeri. Čak i sam Džej Zi se na jednom od svojih albuma osvrnuo na to da je pogriješio i prevario suprugu. Ipak, ovaj slavni muzički par prebrodio je bračnu krizu, a danas imaju blizance. Jedan od najpoznatijih parova iz devedesetih godina su Elizabet Harli (Elizabeth Hurley) i Hju Grant (Hugh).

Za njih dvoje zamalo kobna je bila 1995. godina, kada je Grant uhvaćen da traži usluge prostitutke, ali Harli je sve vrijeme bila uz njega i pomogla mu da se izbori s tim skandalom. Ipak, njihovoj vezi došao je kraj 2000. godine, ali su i dalje ostali vrlo bliski. Nakon trzavica, krah braka Bekamovih Malo je holivudskih brakova koji nisu prošli bez trzavica. Jedan od njih je i brak slavnih Bekamovih (Beckham), o kojem se mnogo špekuliralo u posljednje vrijeme.

Nakon medijskih napisa da je Dejvid (David) prevario Viktoriju (Victoria), oni su sve te nedaće jedno vrijeme uspješno prevazilazili, ali njihovom je braku nedavno ipak došao kraj.   Prvi ozbiljan test ovaj brak je prošao 2004. kada je Dejvidova lična asistentica i dadilja Rebeka Los za jedan tabloid ispričala da je imala aferu sa slavnim fudbalerom. Tokom brojnih televizijskih gostovanja, Rebeka je pokazala i poruke koje joj je fudbaler slao i do detalja je opisala svih šest sastanaka na kojima je navodno bila s Bekamom. Sve to kulminiralo je bračnim krahom.

Šta se dešava s Kim Bračni život Kim Kardašijan (Kardashian) i Kanjeom Vesta (Kanye West) već godinama intrigira svjetsku javnost i o njima kruže brojni tračevi, pa se nedavno pronijela vijest da je došlo do još jedne prevare. Kanje je u jednoj teretani u San Francisku upoznao Amandu Lapore, s kojom je na kraju završio u svlačionici.

– Bila sam na traci za trčanje kada mi je prišao i rekao da ne može da se riješi neke cure u svlačionici – ispričala je Amanda. Ona je zatim otišla do svlačionice, a on je odmah došao za njom. .

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here