Kako spriječiti starenje lica?!

0
259

Kako spriječiti starenje lica?!

ljepota - Kako spriječiti starenje lica?!Ako na vrijeme ne spriječite starenje lica počet ćete izgledati starije nego što zaista jeste. Lice je identitet vaše osobnosti i ljepote. Bez pravilne njege i pažnje, koža lica koja je vrlo tanka i nježna vrlo brzo će započeti pokazivati znakove starenja.

ljepota - Kako spriječiti starenje lica?!Prva stvar kod njege kože i odgađanja procesa starenja je redovito čišćenje i korištenje hidratizirajućeg sredstva. Čišćenjem se uklanja nakupljana prljavština, šminka i masnoće iz pora i omogućava koži da diše pravilno. Čišćenje lica svaku večer prije spavanja je od velike pomoći za održavanje zdrave kože.

ljepota - Kako spriječiti starenje lica?!Gubitak vlažnosti jedan je od glavnih razloga zbog čega starija koža postaje isušena, puna bora i smežurana. Redovito  korištenje hidratizirajućih sredstava održat će kožu nježnom i mladolikog izgleda.

ljepota - Kako spriječiti starenje lica?!Vrlo dobar način za usporavanje procesa starenja je korištenje krema sa zaštitnim faktorom. Ultraljubičaste zrake oštećuju kožu, a posebno uzrokuju nastanak tamnih mrlja i povećavaju isušenost. Zbog toga kad god izlazite iz kuće nanesite dobro sredstvo za zaštitu od sunca, ne samo na lice nego i na vrat, dekolte i ostale suncu izložene dijelove tijela.

ljepota - Kako spriječiti starenje lica?!Odgoditi starenje kože nemoguće je bez pravilne prehrane. Uravnotežena prehrana bogata žitaricama, voćem, povrćem, jezgričastim plodovima i s mnogo tekućine vrlo je važna. Jednako je važno prestati s pušenjem jer pušenje generira mnogo slobodnih radikala u ubrzava proces starenja kože

ljepota - Kako spriječiti starenje lica?!Na kraju, redovitu tjelovježbu ne smijemo zaboraviti. Vježbanjem poboljšavate protok krvi, a time prenošenje nutrijenata sve do kože lica. Obogaćena kvalitetnim tvarima koža će se lakše odupirati štetnim utjecajima iz okoliša, te brže oporavljati, te na taj način ćete usporiti proces starenja.

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here