Kako biti u trendu

0
284

Ponekad ljudi nemaju dovoljno novaca da bi svako malo obnavljali garderobu, kako bi uvijek bili u trendu. Ali to ne znači da ne možete biti u trendu, samo je potrebno da se malo potrudite i upotrijebite svoju maštu.

Uvijek možete iskoristiti odjevne komade koje imate u svom ormaru, a mi vam donosimo nekoliko prijedloga koji će vam pomoći da vaša garderoba uvijek izgleda svježe i novo.

Dobra baza svakoj odjevnoj kombinacije je svakako traper, s kojim nikada ne možete pogriješiti. Traper je uvijek u modi, a nitko ne mora i ne može znati koliko je zapravo star. Kako bi vaš traper odjevni predmet uvijek bio u modi, bilo bi poželjno da kupujete klasične modele trapera, koje uvijek možete odjenuti i upotrijebiti, bez obzira na modu.

Kako bi bili u trendu, na svoju odjevnu kombinaciju dodajte neki otkačeni remen, koji će istaknuti vaš struk. Za kombinaciju s otkačenim remenom bi najbolje bilo da nosite širu majicu i usku suknju, koja će istaknuti vašu ženstvenu liniju. Možete pokušati i s kožnim remenom i kožnjakom, ako ste više tip osobe koja voli casual stil.

Sve što je u zlatnoj boji ili nijansi, dati će vam glamurozni izgled, pa je tako poželjno da odjevne kombinacije kombinirate sa zlatnim nakitom, kao i sa zlatnim cipelama i torbicom.

Isto tako svakoj odjevnoj kombinaciji uvijek odgovara modni detalj kao što je sako. Kvalitetan i dobro krojen sako će odgovarati kako na hlače, tako i na suknju i haljinu.

Bilo bi dobro kada bi vam prilikom kombiniranja odjeće, torbica i cipele bile u istoj boji. Ukoliko vam torbica i cipele budu u potpunom kontrastu s ostatkom odjevne kombinacije, dobiti ćete savršeni outfit.

Kako svaki trend brzo prolazi, tako bi bilo poželjno izbjegavati neklasične odjevne predmete, kojima će rok brzo proći. Pa tako izbjegavajte majice s natpisima, jer neće dugo trajati.

Kupujte što klasičnije modele, te pazite na svoju frizuru kao i na šminku, koja će vam uvelike pomoći da što bolje izgledate. Ponekad je dovoljno samo imati dobru šminku i frizuru, pa se odjevna kombinacija neće niti primijetiti.

Jedino što se na kraju računa je da budete zadovoljni odabranim i da se dobro osjećate u odjeći koju ste odlučili nositi.

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here