Kad nemamo para dođe mi da uzmem Šmajser i ubijem muža: Kada čujete bračne savjete Nataše DNK PLAKAĆETE OD SMIJEHA! (VIDEO)

0
250

Nataša Aksentijević postala je pravi hit kod svih onih koji su pogledali bar jednu emisiju “DNK” koju vodi ova plavuša! Sa sjajnim i drugačijim smislom za humor, Nataša je osvojila publiku, a kada čujete šta je rekla o svom suprugu i o tome kako ona preživljava momente kad nema novca – smijaćete se tri dana!

Naime, Nataša je u jednoj od emisija ženi koja je učestvovala u istoj objašnjavala da ona ne vara svog muža, i pored svih “prepreka” na koje nailazi.

 

– Ja mog muža mnogo volim, baš ga volim jer on mene jako zabavlja. E sad u nekim situacijama, u situacijama kad nemamo para meni dođe da uzmem “Šmajser” (njemački automat iz 2. svjetskog rata, prim. aut.) , onu pušku, i sve da pobijem! I muža i sve! Ali, ja ne odem da ga varam, niti uzmem tu pušku, nego ovako malo plačem dva minuta i onda ga opet volim, sve ga obožavam, jer je on divan čovjek. Nisam ga uopšte prevarila – rekla je Nataša.

 

Ona nije krila ni to da joj se udvaraju lijepi momci, ali je objasnila kako postupa sa njima.

 

– Jave se tamo preko ovih društvenih mreža, sve ovako imaju trbušnjake, lijepi, sve ovako kose neke njegovane, lijepe ruke… I ja ništa, samo ovako namignem i ne javim se više, uopšte ne odem s njima zato što volim svog muža – slikovito je objasnila Nataša.

 

Evo i snimka!

https://www.facebook.com/dnevnadozanatasednk/videos/602478343274038/

 

 

 

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here