JEZIVA NESREĆA SLEDILA PAROVE! On je POVRAĆAO .. Vesnina ispovest LEDI KRV u žilama

0
181

[ad_1]

Ne, to nije horor priča, to je ISTINA!

Budući da rijaliti šou Parovi otkriva i najmračnije tajne učesnika, kako kroz poligraf tako i kroz izjave samih učesnika, Vesna Rivas je još jedna u nizu koja je ispričala svoju potresnu priču.

Vesna do sada nije iznosila detalje u vezi sa situacijom koja bi mogla biti kobna po njenog supruga i nju, ali je rešila da podeli sa ukućanima trenutak za koji je mislila da joj je poslednji u životu. Naime, ona je ispričala da je polovina automobila u kojem je bila sa svojim mužem delila od toga da slete u provaliju.

Dok su jednom prilikom vozili kroz Garski kotar, automobil je proklizao i samo jednom polovinom je stajao na zemlji, a drugom iznad provalije:

– Samo smo zatvorili oči i očekivali najgore – rekla je Rivasova koja tvrdi da ih je čudo spasilo i dodaje da je neverovatno kako strah može uticati na čoveka.

– Samo brežuljak nas je spasao. Ja sam se bukvalno upi*kila od straha, a Dragan je povraćao – priseća se Vesna tog dana koji nikada neće zaboraviti.

– Nakon tog dana, Vesna nije dugo mogla da dođe sebi. Bilo je potrebno vreme da se oporavi jer je pretrpela veliki strah koji se desio tako brzo, za svega nekoliko sekundi. Nismo svesni da jedan delić sekunde može promeniti sve, dok ne osetimo to na svojoj koži i hvala bogu što se to tako završilo. Njen sin Petar bio je najsrećniji tada, a Vesna kad god priča o tome oseća neverovatnu težinu u grudima. Bitno je da to ostavi iza sebe kao deo prošlosti i da borbeno gura dalje, ona je jaka žena, priča izvor blizak učesnici rijalitija.

Izvor: Srbijadanas.com

[/expander_maker]

The post JEZIVA NESREĆA SLEDILA PAROVE! On je POVRAĆAO .. Vesnina ispovest LEDI KRV u žilama appeared first on Pozitiva24.

[ad_2]
Source link

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here