Italijanska ljepotica pokazala kiselinom uništeno lice: “Želim da vidi šta mi je uradio!”

0
331

U emisiji se pojavila sa šalom preko lica i iako su joj kazali da šal može zadržati, odlučila je da svoje lice uništeno kiselinom pokaže svijetu, prenosi “Faktor“…

“Želim da vidi šta mi je uradio. Ovo nije ljubav”, kazala je Gessica.

Nju je prije nekoliko mjeseci kiselinom posuo njen bivši momak Jorge Edson Tavares koji se sada nalazi u pritvoru te očekuje suđenje. Zanimljivo je da on negira napad na svoju djevojku. On je na nju nasrnuo u Riminiju nakon što ju je mjesecima pratio i uhodio iako već neko vrijeme nisu bili u vezi.

Gessica se odlučila distancirati od njega nakon sve češćih ljubomornih napada te ga je odlučila ostaviti. Tek tada je počeo pakao. Par je radio zajedno u gradskom akvarijumu gdje su se i upoznali.

“Znao je moj raspored na poslu. Ako sam kasnila dvije minute odmah su uslijedile poruke sa pitanjima gdje sam i sa kim sam”, ispričala je Gessica.

Tavares je čak djevojci i prijetio da će se ubiti i da će je posuti kiselinom, a ona je razmišljala o tome da sa sobom nosi kacigu kako bi spriječila napad.

Ipak, on je uspio u svojoj namjeri i to pošto ju je pratio jedne večeri nakon što je izašla. Kada je došla blizu kuće prišao joj je i sasuo kiselinu u lice.

“Očekivala sam suočenje sa njim, ali nisam vjerovala da bi tako nešto uradio”, ispričala je Italijanka.

Dodala je da je osjećala kako je kiselina prži i da je znala da mora odmah tražiti pomoć.

“Klečala sam i molila boga da mi uzme ljepotu i sve što treba da uzme, ali da mi samo ostavi moj vid”, kazala je Jessica.

Dva mjeseca nakon napada je provela u bolničkom zatvoru. Niko nije smio do nje, sa posjetiocima je pričala preko stakla, a kada joj je majka dolazila morala se sterilizovati.

“Proživjela sam pakao. Ne mogu živjeti svojim starim životom. Ne smijem se izlagati suncu, stalno nosim masku i moje lice boli cijelo vrijeme”, ispričala je u emisiji Gessica.

Kako je istakla morat će čekati još godinu dana kako bi se oporavila dovoljno i mogla biti podvrgnuta plastičnoj operaciji.

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here