ISPOVIJEST NAPALJENICE: Mijenjala sam muškarce k’o kondome, ali sam se udala NEVINA

0
370

Da je vagina sapun, ja bih je potrošila prije 10 godina. Sa 16 sam prvi put spavala sa muškarcem i to 10 godina starijim od mene

Ni tad nisam htjela da se zezam s klincima, kao ni sad. Uslijedile su lude godine u najboljem smislu te riječi – mijenjala sam ih kao kondome koje su oni koristili. Ponekad sam bila toliko napaljena, malo je falilo da odem u Mađarsku i postanem porno glumica. Razmišljala sam o tome.

Ali, nisam sebična. Nema tog momka koji neće izaći iz mog kreveta sa širokim osmijehom na licu. Kad nešto voliš, daješ sve od sebe i oni to osjećaju.

Moj maksimum veze, prije udaje, bio je tri nedjelje. Odmah skačem na sljedećeg, pa udri jovo nanovo.

E, kad sam napunila 28, shvatila sam da je već bilo vrijeme da se udajem. Ali, život na Balkanu me je naučio da bi svi voljeli da imaju seks sa ovakvima kao što sam ja, ali da ožene djevice. Bogu hvala, našla sam prije udaje i imućnog tipa, koji mi je davao blanko kreditnu karticu. Svučem ja 200 eura tamo, 200 eura ovdje, i namaknem 600. Za šta? Pa za ugradnju himena, normalno.

Obavim tu intervenciju kod plastičara, uđem čista kao suza u bračne vode i sad je moj mužić, ugledan biznismen, najsrećniji na svijetu. Ja mu rekla da sam se čuvala za udaju i on mi povjerovao. Ma, nek se hvali po Beogradu kako je našao baš finu, iako sam malo starija. A ja i dalje nevina samo u lakat…

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here