ISPOVIJEST GOCE TRŽAN: Ne mogu da zatrudnim, tri godine se borim sa bolešću!

0
200

[ad_1]

Pjevačica Goca Tržan ponovo muči muku sa dijabetesom, koji joj više od tri godine pravi probleme i ne dozvoljava joj da zatrudni. U emotivnoj ispovijesti ona otkriva kako je posljednjih nekoliko mjeseci morala da se odrekne omiljenih namirnica da bi insulin svela na najniži mogući nivo.

Pjevačica kaže da sve to radi da bi krajem godine otišla na vantjelesnu oplodnju, kako bi ona i njen četrnaest godina mlađi suprug Raša Novaković dobili bebu.

Goca svojim primjerom želi da poruči svim ženama koje prolaze kroz sličnu situaciju da treba da se bore uprkos neprilikama koje ih prate.

“Posljednjih mjeseci sam dosta smršala, ne jedem šećer i hljeb zbog hormonalnog statusa i zbog toga sam mnogo nervozna. Imam strog režim ishrane i moram da vodim računa kako bih kasnije mogla da krenem na vantjelesnu, jer imam problem sa dijabetesom. Zbog zdravlja moram da vodim računa kako ću i šta da unosim u sebe jer mi prijeti da dobijem dijabetes tipa dva. Sve šećere i bijela brašna sam izbacila zbog toga“, rekla je Goca i otkriva da je sličnu borbu već vodila.

“Zbog neredovne ishrane i neurednog načina života prije tri godine sam dobila dijabetes, pa sam držala dijetu. U međuvremenu sam se malo pridržavala savjeta ljekara, a malo sam kršila pravila. Međutim, sada sam se baš uozbiljila što se toga tiče i vrlo poštujem sve što su mi ljekari rekli. Rekla mi je doktorka da zbog hormona moram da pripazim na ishranu i to radim najviše zbog vještačke oplodnje“,- objašnjava Goca, koja otkriva da se u prvoj trudnoći dosta ugojila, pa očekuje da joj se to desi i sada kada ponovo zatrudni.

Ona kroz šalu kaže da još koji mjesec želi da uživa u vitkoj liniji.

“Kada zatrudnim, izgledam kao nilski konj, hoću da se još malo provlačim ovako vitka. Teško da ću u tom periodu biti normalna, ali imam veliku želju da ponovo imam bebu. Imam u planu da do kraja godine sve završim oko vještačke oplodnje i trudnoće“; završava pjevačica.

Inače, Goca iz prvog braka ima kćerku Lenu, koja sa nestrpljenjem iščekuje da dobije brata ili sestru.

Izvor:Alo.rs

[ad_2]
Source link

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here