IMA BOLESTAN ODNOS SA SVOJOM MAJKOM, KAKO TO PREKINUTI!

0
248

[ad_1]

Umorna sam od njih dvoje.

Trebao bi većinu vremena provoditi sa mnom a ne sa njom, pa sa njom je bio cijeloga života.

Ne vidim smisao toga da se sa njom stalno druži kao da se nikada nisu vidjeli u životu, i ja volim svoju mamu više od svega na svijetu.

Ali opet nemam sa njom tako bolestan odnos da se moramo čuti i vidjeti po nekoliko puta na dan, a najmanje bih si dozvolila da nju stavljam ispred muža to nikako ne bih jer je on sa kojim jesam.

Dok on to sve radi što god majka kaže to je zakon i tako se radi, kada ima slobodnog vremena on sa njom sjedi k gleda serije dok sam ja sama u sobi jer mene to ne zanima. I umjesto da nas dvoje nešto radimo on je sa njom.

Koliko puta bi tako mogli izaći negdje van ili u šetnju a on to ne napravi jer provodi vrijeme sa njom, a kod nje imam osjećaj da mi to namjerno radi jer je vidjela da mi to smeta.

Kao da mi se sa strane onako cinički smije k to me još dodatno ubija, meni je taj odnos njihov bolestan ja imam osjećaj da nema meni da bi on sa njom spavao u krevetu bože sačuvaj.

Nekada ga zna onako i hraniti pa mu tepa beba moja, sunce mamino i tako dalje. Znači život mi se smuči i želim stati tome na kraju ako ima u planu biti dalje sa mnom. Samo ne znam kako da prekinem taj bolesni odnos?

Post IMA BOLESTAN ODNOS SA SVOJOM MAJKOM, KAKO TO PREKINUTI! je prvi puta viđen na Pitaj.online.

[ad_2]
Source link

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here