Horor: Otac vrištao na terasi dok ga je sin klao .

0
162

Dvadestsedmogodišnji I. G. iz Vrnjačke Banje uhapšen je jučer oko 13 sati nakon što je nožem iskasapio oca Sašu (52) u njihovom stanu u centru Vrnjačke Banje, zadavši mu deset uboda po tijelu, piše Kurir.

Sin i otac su se najprije posvađali u petak uveče, zbog čega je Saša zvao i policiju. Ubodi po cijelom tijelu I. G. je večer prije zločina maltretirao oca, pa je on morao da zatraži pomoć policije. Nakon toga se on primirio, ali je juče ponovo pobjesnio. Prema njegovim riječima, svađa je u jednom trenutku kulminirala, pa je sin dograbio nož i njime počeo da ubada oca, i to naočigled svoje majke i djeda, Sašinog oca. Ubadao je oca gde je stigao, svuda po tijelu.

Imao je desetak uboda, a smrtonosni su bili oni u grudi. Oštrica mu je najvjerovatnije potrefila i srce, zbog čega mu nije bilo spasa. Prema njegovim rečima, mještane Vrnjačke Banje jučer je uznemirilo zapomaganje nesrećnog Saše, koji je ranjen istrčao na terasu kako bi zatražio pomoć. Saša i njegov sin posvađali su se u stanu, koji se nalazi na prvom spratu. Kada je sin dograbio nož i počeo njime da kasapi Sašu, on je uspio da istrči na terasu ne bi li se spasao. Vrištao je i molio za pomoć. Međutim, sin je izašao za njim i nije prestajao da ga ubada. Neke komšije čule su viku i kada su vidjeli krvavog komšiju na terasi, odmah su obavijestili policiju i Hitnu pomoć. Hitna pomoć je brzo stigla na lice mjesta i prevezla teško ranjenog čovjeka u kraljevačku bolnicu.

On je u početku davao znake života. Međutim, povrede su bile smrtonosne. Pokušana je reanimacija, ali je, nažalost, čovek podlegao povredama u Opštoj bolnici „Studenica“. Za ubijenog Sašu G. komšije imaju samo riječi hvale. – Bio je dobar čovjek. Sina mu ne poznajem, slabo sam ga viđao. Ne znam šta je moglo da ga natjera da ubije oca. Strašna tragedija – kaže jedan mještanin.

Mještani Vrnjačke Banje kažu da porodica u kojoj se dogodio zločin važi za dobrostojeću i uglednu, zbog čega ne znaju zbog čega je došlo do sukoba.

Međutim, priča se da su se otac i sin posvađali zbog imovine. Imali su lokal u prizemlju zgrade, ispod stana u kojem žive. Saša je, navodno, nedavno prodao taj lokal, zbog čega je njegov sin negodovao te je navodno svađa izbila Čuo sam da su se njih dvojica jučer posvađali baš zbog prodaje tog lokala. .

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here