Hefnerova udovica prodaje vilu za 7,2 miliona dolara

0
258

Hugh mi nedostaje svakog dana. Puno se smijao. Naučio me što je ljubav i dobrota. Bio je dobar prema svima, a u njegov dom su svi bili dobrodošli, kaže Crystal Harris Hefner (31).

Amerikanka je sada odlučila prodati vilu u Hollywoodu koju joj je ostavio pokojni suprug Hugh Hefner.

Rezidencija je to na zapadnoj obali koju je osnivač Playboya 2013. platio pet miliona dolara i namijenio je bivšoj zečici i manekenki još dok su oboje živjeli u Playboy vili.

Prema stranici za prodaju nekretnina, riječ je o prostranoj vili koja ima preko 5000 kvadrata, četiri spavaće sobe i četiri kupaonice. Crystal za nju traži 7,2 miliona dolara. Iako se pričalo kako nekadašnja zečica neće ništa naslijediti jer je potpisala predbračni ugovor, Hefner joj je ipak ostavio i pet miliona dolara.

Bivša manekenka se 2012. udala za Hugha u Playboyevoj vili u Los Angelesu. Ona je imala 26, a on 86 godina i to mu je bio treći brak. Hefner je preminuo prošle godine u septembru u 91. godini.

 

Crystal je bila uz Hefnera do samog kraja, u periodu kada je bio sve stariji i nemoćniji. Pratila ga je na sve ljekarske preglede te je radila sve da ga razveseli i kad je bilo najteže. Iznenadila je tako članove njegove porodice, ali i prijatelje koji su bili uvjereni da je u braku s njim isključivo iz finansijske koristi.

Hugh je prije nje bio u braku s Millie Williams (91) s kojom ima kćer Christie (65) i sina Davida (62), te s manekenkom Kimberley Conrad (55) s kojom ima sinove Marstona (27) i Coopera (26). S Crystal nije imao djece.

 

 

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here