Hari Mata Hari u Studiju 2 BHRT-a stvorio vrhunsku emociju

0
389

Na sinošnjem koncertu, u intimnoj atmosferi pred 200 odabranih ljubitelja muzike, Hari Mata Hari je nastupio u okviru projekta Studio 2 Muzičke produkcije BHRT-a. Na koncertu koji je trajao oko 80 minuta predstavljeno je nekoliko kompšozicija sa njegovog novog albuma “Ćilim” te stariji hitovi u posebnim aranžmanima za ovu priliku.

Publika je svaku pjesmu ispraćala oduševljenjem a Hari zadovoljan konceptom i atmosferom na koncertu je poručio da je ovo jedna od najboljih stvari koja se dešava zadnje dvije decenije na bosanskohercegovačkoj sceni te da je otvoren prostor i za nove generacije koje treba da iskoriste ovu šansu.

Nakon dva uspješna koncerta Erogene Zone i Konvoja, HMH je otvorio novu sezonu Studio 2 projekta. Koncerti su posebni jer se odvijaju u profesionalnom akustičnom prostoru obezbjeđujući pravi užitak. Nadalje, organizatori su, zbog sveukupnog boljeg efekta, limitirali broj posjetilaca .

To su koncerti kakvi se rijetko dešavaju i samo su za one koji uistinu vole muziku onih koji nastupaju. Svi koncerti se direktono prenose putem BH Radija 1 i može ih se slušati bilo gdje na planeti putem interneta. Pored toga BHT 1 snima sve koncerte i naknadno emitira. Kao konačni efekat sve se snima višekanalno studijski te će koncerti biti zvanično objavljeni kao digitalna izdanja Studio 2 Live.

Iz Muzičke produkcije se najavljuje naredni koncert sastava  Damir Imamović i Sevdah Takht koji će se održati 29. novembra.

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here