GRAĐANI SRBIJE

0
226

Svedoci ste ovog naglog ” prosvetlenja ” , ” poštenja” i ” naivnosti ” Velimira Ilića koji nam je otkrio toplu vodu ko je Aleksandar Vučić, njegov brat Andrej i bivši ministar zdravlja Lončar…jadan Velja ne zna ništa sa kim je ušao u vladu ( da krade ) kao što nije znao da njegovi radnici KRADU , umesto da KRADUCKAJU…..
Vi svi znate ko je on i da je ovo njegovo istupanje bilo samo zato što je onemogućen da krade zajedno sa ovima na vlasti , a ne što je on eto iznenadjen da je Lončar bio u zemunskom klanu…


PRAVI RAZLOG njegovog istupanja na televiziji u Šapcu je sastanak koji je imao sa dve osobe i dogovor koji je na tom sastanku postignut….Jedna od tih osoba je bila Vuk Jeremić, a druga neka za sada ostane tajna iz više razloga…Na tom sastanku je pošteni i zavedeni Velja Ilić primio 100.000. evra da izgovori ono sto je izgovorio , a drugi deo , jos 100. 000. evra je dobio nakon objavljivanja slike ministra zdravlja Lončara sa vodjom zemunskog klana Dušanom Spasojevićem. To su pravi razlozi nastupa “poštenog” Velje Ilića…?!.


Nije poražavajuće to što je Velja uradio, veċ što je u Srbiji takav cčovek ponovo dobio neku izmišljenu političku važnost i podržavaće nekog još goreg od njega koji je svoju stranku pokrao za 20 miliona evra i ima pretenzije da se na ovakav način političke ostrašćenosti bori ni manje ni vise nego za mesto Predsednika Srbije.


Da li u Srbiji možemo mi nepoznati i morslno časni kandidati ,KOJI NISMO SA NJIMA NIKADA BILI, da dobijemo političko mesto u ovoj napaćenoj Srbiji, za fer borbu od ovakvih kriminalnih i diskutabilnih političara ?? Da li smo mi večito osudjeni da kao Država biramo izmedju DVA ZLA ONO MANJE ?! Pitam vas sada, CELU NACIJU, ko je gori ovde čovek i nazovi političar.?..VELJA ILIĆ ILI VUK JEREMIĆ ( POZDERAC ) ?


Da li prvi koji glumi neiskusnu sobaricu i neobaveštenog Koštunicu, ili ovaj drugi koji nema hrabrosti da izadje i on objavi to što je platio nekom gorem od sebe da uradi prljav posao umesto njega ???!!! TAKAV LI ČOVEK TREBA DA NAS PREDSTAVLJA I VODI, BRANI I HRANI SRBIJU ?!


(N. Sandulović)

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here