Grad Banja Luka: Poziv za besplatnu obuku za pripremu projekata

0
214

 Rok prijave 21.09.2017

Udruženje građana “Centar za obuku, izradu i upravljanje projektima” u saradnji sa Odjeljenjem za kulturu, turizam i socijalnu politiku Gradske uprave organizuje besplatnu obuku o temi “Upravljanje projektnim ciklusom” za sve zainteresovane članove organizacija civilnog društva sa područja Banje Luke.

Kako su naveli organizatori, ova obuka će osposobiti učesnike za samostalnu pripremu projektnih prijedloga i time stvoriti pretpostavku za realizaciju većeg broja projekata udruženja građana na području Banje Luke, finansiranih kako iz budžeta Grada, tako i iz drugih dostupnih izvora finansiranja.

Obuka će se sastojati iz teoretskog i praktičnog dijela i trajaće četiri dana, a dinamika realizacije biće jednom sedmično, tako da će obuka ukupno biti realizovana u toku mjesec dana.

Učesnici će imati mogućnost da, kroz rad na sopstvenim projektnim idejama i prijedlozima, do kraja obuke imaju izrađen nacrt projekta.

Obuku će voditi članovi Udruženja “Centar za obuku, izradu i upravljanje projektima” u saradnji sa stručnjacima koji imaju višegodišnje iskustvo u pisanju i implementaciji projekata.

Svi zainteresovani kandidati mogu da se prijave do 21. septembra, i to na e-mail: cupbih@gmail.com. Uz prijavu je potrebno popuniti i prijavni obrazac (kliknuti za preuzimanje).

Jedna organizacija može kandidovati maksimalno dvije osobe. Obuka će početi krajem septembra 2017. godine i realizuje se u okviru projekta “Obuka udruženja građana u oblasti upravljanja projektnim ciklusom”, koji je Grad podržao po javnom pozivu.

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here