Gdje su slobodna radna mjesta?

0
246

U saradnji sa portalom boljiposao.com i ove sedmice donosimo aktuelne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Strojni estrihi Žnidarec traži sljedeće radno mjesto: majstor za estrih sa iskustvom u radu, posao se radi u Sloveniji.

Opširnije pronađite OVDJE.

NLB Banka d.d. Sarajevo je raspisala konkurs za prijem u radni odnos: voditelj poslovnog odnosa (1 izvršilac), na neodređeno vrijeme, uz probni rad od 6 mjeseci, Sektor za poslovanje sa privredom – Poslovni centar Sarajevo. Mjesto rada: Sarajevo. Poželjno je da kandidati uz prijave dostave i preporuke prethodnih poslodavaca. Nudimo profesionalno i dinamično radno okruženje sa izvrsnim mogućnostima za iskazivanje vlastite kreativnosti, te mogućnost usavršavanja i napredovanja.

Opširnije pronađite OVDJE.

Trenkwalder kadrovske usluge d.o.o. za potrebe klijenta iz bankarskog sektora raspisuju oglase za razna radna mjesta u banci: saradnik u banci – razne pozicije. Radno mjesto: regija BiH. Kratak opis poslova i radnih zadataka: kandidati prvenstveno trebaju proći uvodno testiranje u Sarajevu, plaćenu obuku u trajanju od šest mjeseci, te po završenoj obuci potpisuju ugovore o zaposlenju sa bankom. Obuka se vrši tri mjeseca u inostranstvu i održava se na engleskom jeziku, a tri mjeseca u BiH u raznim gradovima.

Potrebni uslovi: završen dodiplomski studij – svi fakulteti, engleski jezik – vrlo dobro poznavanje, motivisanost za učenje i stručno usavršavanje, fleksibilnost, mogućnost odsustva 3 – 6 mjeseci.

Opširnije pronađite OVDJE.

URAGAN servis d.o.o. raspisuje konkurs za sezonski posao. U skladu sa potrebama tržišta na turističkim lokacijama od naših kandidata tražimo hrvatsko državljanstvo, SSS obrazovanje, uz engleski, poznavanje njemačkog, italijanskog ili francuskog jezika, razvijene komunikacijske vještine, spremnost i snalažljivost u timskom radu, uslužnost i strpljivost u radu s ljudima. Dodatne vještine: plesni i/ili glumački izričaj, organizacijske sposobnosti, domišljatost i inventivnost.

Opširnije pronađite OVDJE.

Hidroinženjering & Economic d.o.o. Banja Luka učestvuje u “Projektu podrške sticanju radnog iskustva mladih u statusu pripravnika za djecu poginulih boraca” koji sprovodi Zavod za zapošljavanje Republike Srpske i zapošljava 3 pripravnika na pozicijama referenata nabavke i prodaje i online marketinga i prodaje. Uslovi: djeca poginulih boraca; lice koje konkuriše na ovaj konkurs mora se nalaziti na evidenciji nezaposlenih lica Zavoda za zapošljavanje; VSS; bez prethodnog radnog iskustva; poznavanje rada na računaru (MS Office); poznavanje engleskog jezika.

Opširnije pronađite OVDJE.

L.Đ

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here