Galaxy Note 7 se vraća, ali u novom izdanju

0
327

Samsung je odlučio ponovo na tržište izbaciti Galaxy Note 7, ali sa potpuno novom baterijom, uz vjerovatno još neke izmjene.

Fijasko sa Note 7 uređajem, vjerovatno je najveći “blam” u historiji mobilnih telefona, ali se korejski gigant ipak digao iz ponora, uz ogromne novčane gubitke. Ono što pomalo zvuči neočekivano jeste vijest da Samsung opet želi vratiti Note 7 na police trgovina, istina naravno s potpuno novom baterijom, koja im je stvorila ogromne probleme.

Mnogi ipak smatraju da će Note 7 veoma teško opet zadobiti povjerenje kod korisnika obzirom na ogromne probleme koje su dvije verzije ovog uređaja imale sa baterijom i zapaljenjem uređaja, iako je svojevremeno na predstavljanju bio vjerovatno i jedan od najboljih smartphona na tržištu.

Note 7 imao je odličan dizajn, sa velikim ekranom i vrhusnkom kamerom, bio je vodootporan, a dolazio je i sa skenerom zjenice (IRIS). Značajna promjena u “novom” Galaxy Note 7 uređaja trebala bi biti manja baterija, sa kapacitetom od 3000 mAh – 3200 mAh (dok je stara imala 3500 mAh). Samim tim što će imati manji kapacitet, to će značiti i veću sigurnost.

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here