Folk pjevačica u šoku: Muž je varao s 23-godišnjom djevojkom

0
843

Nije srbijanska pjevačica Dara Bubamara jedina varala dok je bila u braku! I njen muž Milan Kesić imao je ljubavnicu, i to znatno mlađu, s kojom su ga uhvatili na ljetovanju u Grčkoj!

Milan je već duže vrijeme u vezi s javnosti nepoznatom djevojkom, samo što je bio vještiji u skrivanju svojih afera nego novosadska pjevačica.

“Ta djevojka je iz unutrašnjosti i dosta je mlađa od njega, ima 23 godine. U Beogradu joj iznajmljuje stan, a obećao joj je i automobil. Koristi svaki slobodan trenutak da bude s njom, jedva je dočekao ljeto da mogu zajedno da otputuju i budu sami. Nedavno, kad je išao s kumovima u njihovu vikendicu, pogađajte koga je vodio?! Novu djevojku”, ispričao je izvor, piše “Kurir“…

Bubamara je mjesecima na tapetu zbog porno-slika, koje je navodno slala sportistima, a ispostavilo se da joj je i muž vraćao milo za drago.

“Daru je mnogo pogodilo kad je čula da Milan ima djevojku. Njena najveća greška je što je dopustila da joj izađu slike u javnost i da joj se dodijeli uloga preljubnice”, ispričao je Darin blizak prijatelj.

Tim povodom pozvali smo i Bubamaru, koja je priznala da njen bivši već duže vrijeme ima novu djevojku.

“Voljela bih da o tome ne pišete. To neću da komentarišem jer smo Milan i ja dobri prijatelji nakon svega. Nije bitno što smo se razveli i što on ima novu djevojku, jer ja mu želim svu sreću ovog svijeta”, kratko je rekla srbijanska pjevačica.

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here