Evo zašto žene biraju muškarce koji nisu dobri za njih

0
107

Kakva je tvoja povijest kad su u pitanju veze?

Ako se većina tvojih bivših može svrstati u kategoriju kretena, možda je stvarno samo riječ o slučajnosti, ali puno su veće šanse da imaš ozbiljniji problem – strah od ljubavi. Zvuči suludo, ali upravo je to najčešći razlog zbog kojeg žene stalno biraju muškarce koji nisu dobri za njih. Ovo su znakovi da frajeri koje biraš nisu krivi za tvoj loš ljubavni život nego da si za to kriva sama.

Obožavaš zločeste momke

Ako si ikad pomislila da je neki frajer loš izbor za tebe jer je predobar, a tebi se više sviđaju oni malo zločesti, imaš problem. Žene koje stalno padaju na zločeste dečke misle da im se sviđa njihova nepredvidivost, a zapravo se samo boje pronaći nekoga tko će ih voljeti kako zaslužuju.

Voliš i djetinjaste frajere

Moderna verzija zločestog dečka su djetinjasti frajeri. Simpatični i zaigrani, ali i potpuno nezainteresirani za bilo kakve obaveze. S njima je na početku uvijek zabavno, ali takvi nažalost nisu sposobni za kvalitetnu vezu. Naravno, ti to vjerojatno podsvjesno i znaš, zato ih i biraš.

Uvijek se zakačiš za frajera koji nije slobodan

Nije važno zbog čega nije slobodan, činjenica je da nije slobodan, a to te nevjerojatno privlači. Oženjen, ima curu, ili možda samo nije spreman za vezu – ako se bojiš ljubavi, ovo su stvari na koje ćeš uvijek pasti.

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here