EMINA JAHOVIĆ OTVORILA DUŠU! OVO JE GODINAMA KRILA: Jednom sam išla protiv porodice i evo kako se završilo!

0
296
[ad_1]

“Na žalost ili na sreću – u našem poslu je jako bitan izgled i potpuno sam svesna toga. Muzika više nije samo audio nego i vizuelna, i ljudi, osim što vole da čuju, vole i da vide. A lepota može biti mač sa dve oštrice, jer ume da izazove zavist i ljubomoru. Lepota je lepa, ali nije večna i čovek toga mora da bude svestan. Važno je biti negovan i smatram da je to obaveza koju imamo prema sebi. A negovana žena je uvek lepa koliko god godina da ima”, kaže Emina Jahović.

Pevačica nam je priznala da je često u životu morala da ide sama protiv svih, a prisetila se i koje su to bile situacije, piše “Kurir“.

“Prva situacija u životu kada sam išla sama protiv svih je kada sam odlučila da se bavim pevanjem. U mojoj porodici svi su bili lekari i bilo im je to čudno, ali su vremenom shvatili da je to pravi izbor za mene, da taj posao radim sa najviše ljubavi i strasti. Kada je čovek hrabar i odluči se za neki korak, mora u to da veruje i da stane iza svog izbora. Nekada će imati podršku porodice i prijatelja, a nekada mora sam protiv svih”, kaže Emina koja se ne obazire na tuđe negativne komentare.

“Nekada su me pogađale neistine koje se pišu, ljubomora i zavist, ali sam odavno to prevazišla i više me ne dotiče”, otkrila je pevačica.

[ad_2]

Source link

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here