EKSKLUZIVNO: Ovo su novi učesnici “Parova”

0
325

Među novim učesnicima najgledanije emisije na TV Hepi su i stari znanci iz drugih rijalitija, pomalo zaboravljene pop i folk zvijezde i, naravno, starlete.

Peta sezona najgledanijeg šou-programa televizije Hepi počinje na jesen.

Među novim učesnicima u „Parovima“ su i dobro znani igrači iz nekih drugih rijaliti programa, pomalo zaboravljene pop i folk zvijezde i, naravno, starlete!

Najpoznatija među starletama koja je prihvatila poziv za učešće u „Parovima“ je „modelsica“ i Plejboj cica Anastasija Buđić. U vilu će ući i silikonska kraljica Tijana Đuričić, koja je u „Farmu 6“ ušla zbog Kristijana Golubovića.

Društvo će im praviti bivši fudbaler i pobjednik prvog „VIP Velikog brata“ Saša Đani Ćurčić! Možda ste zaboravili, ali Đani je, pored VB, učestvovao i u „Parovima“ (2011), iz kojih je izbačen, a prije toga bio je u „Farmi“, s koje je pobjegao. Vidjećemo da li će ovaj, za njega četvrti rijaliti biti uspješniji!

Hepi je u „Parove“ zvao i Natašu Mazu, transseksualca, a uz nju će u vilu ući i makedonski šoumen Boki 13. Poziv u „Parove“ prihvatili su i pjevači Mišel Gvozdenović, Vendi, Buba Miranović i Peđa D Boj.

Boje Crne Gore braniće poznati maneken Marko Vukotić, koji je već bio učesnik “Farme”.

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here