Edin pajserom izudarao Huseina jer mu nije htio oženiti sestru

0
232

[ad_1]

Osumnjičenom Mujezinoviću stavlja se na teret da je na magistrali kroz centar Brodareva svojim automobilom prepriječio put vozilu kojim je Avdić pokušao da izađe sa parkinga, a zatim potegao pajser. Njime je najprije razbio šoferšajbnu i vrata automobila koji je presreo, a potom iz njega izvukao Avdića, prenose mediji u Srbiji. Poznanika je nekoliko puta pajserom udario po glavi. Napadač je teško povrijeđenog Bijelopoljca sa švedskim pasošem ostavio da leži na ulici i pobjegao sa lica mjesta, ali je nedugo zatim uhapšen. Avdić je u komi prebačen na liječenje u Podgoricu, piše “Telegraf“.

Mujezinović je osumnjičen za ubistvo u pokušaju a pred policijom je negirao da je pretukao i teško povrijedio Avdića. Iako motiv ovog neuobičajenog napada i pokušaja ubistva nije utvrđen, nezvanično se pominje da je osumnjičeni Mujezinović na Avdića nasrnuo zbog sestre. “Pretučeni Avdić živi u Švedskoj. Navodno je upoznao sestru osumnjičenog Mujezinovića i družili su se intenzivnije.

Neka saznanja ukazuju da je sestri osumnjičenog Mujezinovića Avdić obećao da će je voditi u Švedsku, kao i da će se njom oženiti. Međutim, iz njemu znanih razloga Avdić je odustao od toga”, kaže sagovornik lista “Alo” upoznat sa istragom.

[ad_2]
Source link

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here