DVOJE BH. DRŽAVLJANA POGINULO NA AUTOPUTU BEOGRAD – ŠID

0
212

U saobraćajnoj nesreći koje se dogodila juče oko 9 sati na autoputu Beograd – Šid, u blizini graničnog prelaza, poginule su dvije osobe, dok su tri prebačene u Opštu bolnicu u Sremskoj Mitrovici.

Nesreća se dogodila kada je automobil podletio pod zadnji dio kamiona.

Citroen c3, novosadskih registarskih tablica, kretao se prema granici sa Hrvatskom, kada se zakucao u teretno vozilo. Auto se zabio u zadnji dio kamiona koji je stajao u koloni, iza drugih teretnih vozila u zaustavnoj traci. Ono što je dovelo do ove tragedije, prema prvim rezultatima istrage, jeste, nepoštovanje propisa, neprilagođena brzina i slaba vidljivost.

Putnici iz citroena, stigli su iz Bijeljine, kod rođaka u Kuzmin, gdje im je bio obezbijeđen prevoz do Hrvatske, odnosno Rovinja. Na mjestu nesreće povredama su podlegli muškarac i žena, dok su tri osobe, dvije muške i jedna ženska, hospitalizovane u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici.

– Putnica Cvija Nikolić (46) iz Bijeljine, ima tešku traumu glave i u životnoj je opasnosti, dok su dvoje saputnika iz putničkog vozila lakše povređeni. Stoja Đukić prebačen je na dalje lečenje u Beograd, a Sveto Nikolić, koji je u saobraćajnoj nesreći zadobio prelom rebara, zadržan je u bolnici – izjavio je za Novosti doktor Duško Madžić, zamijenik direktora Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici, prenosi Info Bijeljina.
nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here