Doboj: Kilometrima udaljenim sestrama istovremeno zapaljeni automobili

0
203

Automobil Peugeot 307 koji je koristila Marica Todorović, inače nastanjena u Doboju, izgorio je noćas u požaru koji se dogodio na parkingu koji se nalazi u ulici Vojvode Mišića u Doboju. Istovremeno, izgorio je i automobil u vlasništvu njene sestre u selu Boljanić na Ozrenu. Povrijeđenih nije bilo.

Kako saznajemo u dobojskom Operativnom centru, uviđaj na požarištima su danas obavili pripadnici CJB Doboj kao i inspektori za protivpožarnu zaštitu, te su utvrdili da je požar pod automobil Peugeot 307 podmetnut. U CJB Doboj su nam potvrdili da im je prijavljeno i da je u mestu Boljanić, udaljenom 15 kilometara od Doboja, izgorio automobil, ali više detalja o slučaju nisu željeli kazati.

– Za sada nemamo informacije o počiniocu, ali radimo na rasvjetljavanju krivičnog djela – kazao je za Faktor dežurni u Operativnom centru CJB Doboj.

Prema nezvaničnim informacijama, namjerno je zapaljen i automobil u selu Boljanić na Ozrenu.

Kako saznajemo, najprije je počeo da gori Fiat Panda, koji se nalazio u garaži Miroslava i Anđe Stjepanović iz Boljanića. Uplašena žena je, navodno, pozvala sestru Maricu Todorović u Doboj i rekla joj da zove vatrogasce.

Marica je, kako saznajemo, u toku razgovora sa sestrom prišla prozoru i na parkingu ispred zgrade u kojoj stanuje vidjela kako ljudi bacaju snijeg u pokušaju da ugase njen Peugeot 307. Do dolaska vatrogasaca koji su ugasili požar na vozilu vatra je već progutala prednji dio automobila.

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here