Dobila je milione, pa ih potrošila na estetske operacije: Završila je sa UNAKAŽENIM licem, a to nije ono NAJGORE

0
233

Ona je najmlađa loto milionerka, a dobar deo svog dobitka potrošila je na plastične operacije i sada za to plaća skupu cenu.

Džejn Park iz Edinburga ima samo 21 godinu, a uspela je da postane milionerka zahvaljujući igri na sreću. Ona je rešila da dobar deo toga, tačnije 50.000 funti, potroši na plastične operacije, a između ostalog je žarko želela zadnjicu kao Kim Kardašijan.

Posted by Jane Park on Dienstag, 13. Juni 2017

Ona je otputovala u Tursku kako bi dodatno sredila svoje telo, međutim, stvari su se jezivo iskomplikovale. Prvo se suočila sa alergijskom reakcijom, a onda i sa sepsom. Nakon što su pokušali da joj pomognu u Turskoj, Džejn se vratila u Ujedinjeno Kraljevstvo gde joj se stanje dodatno pogoršalo i ponovo je završila u bolnici.

– U agoniji sam i borim se za život. Bila sam svesna da lepota boli, ali ovo nisam mogla ni da zamislim. Počelo je tako što me je bolela noga i dobila sam temperaturu. Sada su bolovi koje osećam nepodnošljivi, a kada sam pozvala lekara, rekao mi je da odem u hitnu pomoć gde su me odmah primili jer u suprotnom danas ne bih bila živa. Uvereni su da je u pitanju sepsa. Trudim se da budem hrabra ali sam van sebe od straha – napisala je na društvenim mrežama ova devojka.

Ono što je mnoge zapanjilo je njena izjava da je “svesna ozbiljnosti situacije, ali ne žali što je išla na operaciju”.

– Ako je ovo zaista sepsa, daću sve od sebe i boriti se za svoj život – zaključuje najmlađa loto milionerka.

(unilad.com)

 

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here