Dnevni horoskop za 23.09.2017.

0
494

[ad_1]

Ovan

Melanholija, za koju nema nikakve osnove, mogla bi vas mučiti danas, usljed čega bi se vaši prijatelji i porodica mogli zabrinuti. U danima kao što je ovaj, najbolje je da se ne predajete negativnosti već da se bacite na posao i obaveze koje volite da radite. Iako vam možda nije do druženja, društvo bi vam moglo pomoći da se vratite na pravi kolosijek.

 

Bik

Danas se možete osjećati mrzovoljno. Vjerovatno niste bolesni, ali ste možda umorni. Takođe, možete patiti od neodređenih bolova koji su najvjerovatnije povezani sa stresom. Uzmite slobodan dan i opustite se. Uživajte u mirišljavoj kupki i čitajte knjigu. To vam je u ovom trenutku i više nego potrebno.

 

Blizanci

Čudni, uzbudljivi i živopisni snovi danas vas mogu potaknuti na kreativnost. Možda ćete željeti da isprobate novu umjetničku formu. Romantika i seks su vam posebno značajni, mada vas nesigurnost vezana za partnera može spriječiti da izrazite osjećanja. Rizikujte – dajte partneru do znanja šta vam je potrebno u ovom trenutku. On bi mogao biti prijatno iznenađen.

 

Rak

Briga oko kuće ili nekog člana porodice može značiti da ćete se morati nositi sa prilično neprijatnim ili nepouzdanim osobama. Nedostatak znanja vas može dovesti u dilemu oko rješavanja situacije. Bilo bi dobro da se pripremite prikupljanjem svih mogućih činjenica. Ostanite centrirani i fokusirani te koristite unutrašnju snagu kako biste se nosili sa situacijom.

 

Lav

Danas biste mogli čuti sočne ili neugodne tračeve. Možete imati sumnje u motive bliske osobe. Ispitajte sve savjete koje dobijete i utvrdite činjenično stanje prije nego ih prihvatite kao dobre i istinite. Većina informacija će vjerovatno biti pogrešna. Ne dozvolite da bilo ko manipuliše vašim osjećanjima.

 

Djevica

Novčana situacija danas može izgledati prilično nejasno. Neizvjesnost oko organizacije poslova može vas mučiti tokom cijelog dana. Planiranje bliske budućnosti, takođe, može biti teško. Možda očekujete priliv određenih sredstava ili možda niste sigurni da li biste trebali obaviti specifičnu kupovinu. Ne žurite i pažljivo preispitajte sve odluke koje danas donesete.

 

Vaga

Problemi u porodici mogu odložiti ili usporiti promjene koje ste željeli napraviti u domaćinstvu. Neko ko vam je blizak nije bio u potpunosti iskren i to vas je pomalo rastužilo. Ipak, danas nemojte donositi nikakve odluke. Jednostavno, danas nije pravo vrijeme za to. Sačekajte dok ne budete optimističniji i pozitivniji.

 

Škorpija

Vaša mašta i intuicija danas su na veoma visokom nivou. Veoma ste pozitivni, ali vas neka osoba, koja nije dobre volje, može iznervirati. To bi moglo prerasti u svađu. Inače niste konfliktna osoba, a svađa vam je zadnja stvar koja vam je danas potrebna. Jednostavno, otarasite se svih negativnih osoba tako što ćete im reći da ste previše zauzeti da ih danas slušate.

 

Strijelac

Možete biti sumnjičavi u pogledu ishoda projekta do kojeg vam je veoma stalo. To može podrazumijevati finansijske poteškoće ili nedostatak podrške koja vam je neophodna kako biste projekat priveli kraju. Vaše sumnje su najvjerovatnije neosnovane, ali ipak neće škoditi da podršku potražite i na drugom mjestu. Svi znaci ukazuju na uspjeh.

 

Jarac

Vaša pažnja bi mogla biti usmjerena na borbe za prevlast koje su uzrokovale svađe među vašim prijateljima, stavljajući vas u neprijatan položaj. Pitanja vezana za lojalnost mogu se pojaviti kada drugi budu pokušali da vas uvuku u svađu. Nemojte se miješati! Mogli biste se naljutiti, a to neće iznjedriti ništa dobro. Razmišljate o nečemu drugom dok se ne smirite i vratite u normalno stanje stvari.

 

Vodolija

Sanjarenje i fantazije o dalekim krajevima i egzotičnim zemljama mogu vas navesti na razmišljanje da sve pustite i otputujete. Obično niste impulsivni, ali se danas osjećate nemirno. Ako nemate obaveza i ako to vrijeme dopušta, otiđite negdje gdje ćete uživati u drugačijem pejzažu. To nam je svima potrebno, s vremena na vrijeme.

 

Ribe

Iznenadni zahtjevi od strane drugih mogu vas potaknuti da se osjećate iskorišteno. Neko vas može pitati za pozajmicu. Vaše sumnje u mogućnost te osobe da vam vrati dug mogu se sukobiti sa suosjećanjem koje osjećate prema njenoj situaciji. Vaša intuicija vas danas ne vara pa je iskoristite da shvatite istinske motive onih koji traže usluge.

Autor: minimagazin.info

[ad_2]
Source link

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here