Dnevni horoskop za 20.09.2017.

0
500

[ad_1]

Ovan

OvanDanašnji mlad Mjesec dešava se u vašem polju svakodnevnice, zdravlja, poslovnih obaveza i odgovornosti, odnosa sa kolegama. Ulazite u period velikog angažovanja i truda u poslovnom segmentu. Povedite više računa o životnim navikama.

 

Bik

BikMlad Mjesec se danas dešava u vašem polju ljubavi, flerta, zabave, djece, hobija, sporta. Takođe, vaša vladarka Venera danas ulazi u znak Djevice. Očekujte u narednom periodu nove ljubavne mogućnosti, a generalno gledano – postojaće jača potreba da sredite svoj emotivni život.

 

Blizanci

BlizanciDanašnji mlad Mjesec dešava se u vašem polju doma i porodice. Ulazite u period u kojem ćete morati mnogo više pažnje da posvetite ovim segmentima i moguće je da ćete jednim dijelom čak zapostaviti poslovne obaveze zarad onih koji su vam najbliži.

 

Rak

RakDanašnji mlad Mjesec dešava se u vašem polju pokreta, dogovora, komunikacije, seminara, kratkih putovanja, komšiluka. Ulazite u jednu novu životnu fazu u kojoj bi trebalo da mnogo više pažnje obratite na dogovore koje sklapate, a imate i mogućnosti dodatnog obrazovanja.

 

Lav

LavMlad Mjesec se dešava danas u vašem polju posla i novca. Finansijski segment će, konkretno, postati jako bitna stavka kojoj ćete morati maksimalno da se posvetite. I sami znate da je dosta toga ovdje neriješeno i da ćete morati da budete odgovorniji kada je novac u pitanju.

 

Djevica

DjevicaDanašnji mlad Mjesec dešava se u vašem znaku i polju ličnosti, a od danas vam je “u gostima” i planeta Venera. Djevice ulaze u jednu novu životnu fazu, u kojoj će mnogo toga što se bude dešavalo zavisiti samo od njihovog angažovanja. Na svu sreću, sada ste u mogućnosti da mijenjate nabolje.

 

Vaga

VagaDanašnji mlad Mjesec dešava se u vašem polju neprijatelja, konkurencije, podsvijesti, psihe, tajni. Takođe, vladarka vašeg znaka Venera ulazi u ovo polje. U narednom periodu moraćete da više obratite pažnje na konkurenciju, ali ćete takođe i biti skloni tajnim dogovorima i susretima.

 

Škorpija

ŠkorpijaMlad Mjesec se danas dešava u vašem polju budućnosti, prijatelja, društvenih veza i kontakata. Ulazite u period u kojem ćete očekivati mnogo od drugih i vjerovatno je da ćete dosta i dobiti. Potrudite se da održavate kontakte koji su vam bitni.

 

Strijelac

StrijelacDanašnji mlad Mjesec dešava se u vašem polju karijere. U narednom periodu bićete prilično “stisnuti” kada je posao u pitanju i moraćete vrlo pažljivo da vodite računa o svakom svom koraku i potezu. Pažljivim nastupanjem obezbjeđujete sebi bolju budućnost i napredovanje.

 

Jarac

JaracMlad Mjesec danas se dešava u vašem polju planova, inostranstva, obrazovanja. Jarčevi ulaze u novu životnu fazu u kojoj će pokušavati da napreduju, da ostvare dodatnu ličnu ekspanziju i njihove težnje će uglavnom biti usmjerene ka strancima ili odlasku u inostranstvo.

 

Vodolija

VodolijaDanašnji mlad Mjesec dešava se u vašem polju kriza, strasti, novca od strane drugih ljudi. Ulazite u period kada ćete morati da budete mnogo odgovorniji i prema sebi, svom poslu, ali i novcu koji zarađujete. Moraćete da naučite da sami sebi postavite barijere i ograničenja.

 

Ribe

RibeMlad Mjesec se danas dešava u vašem polju ozbiljnih poslovnih i emotivnih partnerstava. Dosta toga vas u oba ova segmenta opterećuje i moraćete da nađete način da riješite neke situacije. Pokušajte da sagledate stvari sa drugačije tačke gledišta.

Autor: minimagazin.info

[ad_2]
Source link

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here