Dnevni horoskop za 18.09.2017.

0
517

[ad_1]

Ovan

OvanDanas možete biti nekome na usluzi ili, ako vam je to potrebno, zatražiti uslugu od kolege ili saradnika. Stoje vam mogućnosti za neočekivane prilive novca. Danas se ljubavna dešavanja odvijaju u neočekivanom pravcu – moguće je vrlo podsticajno novo poznanstvo.

 

Bik

BikVi ste danas u posebnom raspoloženju, puni energije i možete uraditi dosta, čak i onih najkomplikovanijih obaveza. Takođe, dobar je dan da pronađete rješenje za nešto što vas je mučilo. Mozak vam radi brzo. Preko prijatelja ili interneta mogućnost za flert i novu ljubav.

 

Blizanci

BlizanciImate dobre planove, još bolju organizaciju, a i okolnosti vam nekako idu naruku. Sve se “namiješta” da ostvarite dobre pomake u poslovnom segmentu. Ove srećne okolnosti iskoristite i kada je ljubav u pitanju – priđite osobi koju već neko vrijeme posmatrate izdaleka.

 

Rak

RakDanas je veliko pitanje da li ćete tokom radnog vremena uspjeti da uhvatite i dva minuta slobodnog prostora. Sa svih strana vas salijeću pozivi, razgovori, gomila sitnih obaveza kojima ne vidite kraja ni konca. U emotivnom segmentu – povredljiviji ste nego inače.

 

Lav

LavDanas je dan za odlične ideje, kao i za njihovu realizaciju, ali nećete moći baš sve da odradite sami. Potrebna vam je pomoć ili podrška od jedne osobe i nemojte se ustručavati da je pitate za savjet. Emotivno – vaša harizma i nastup privlače pažnju suprotnog pola.

 

Djevica

DjevicaSa čak četiri planete u vašem polju ličnosti, ovog dana bilo bi divno da se maksimalno angažujete oko svega što vam je bitno, jer to sada i možete pokrenuti. S druge strane, vodite računa da svojom nervozom ne uvrijedite neke ljude. Emotivno – porazgovarajte sa voljenom osobom.

 

Vaga

VagaImate osjećaj kao da je sve stalo. Ništa od onoga što želite da pokrenete se ne aktivira, a vi već mislite kako su se više sile urotile protiv vas. Sjedite i razmislite – rješenje postoji, samo ga treba pronaći. Emotivno – divan dan za flertovanje, avanturu, provod.

 

Škorpija

ŠkorpijaVrlo ste nestrpljivi, a to vam sada nimalo ne ide naruku. Umjesto što pokušavate da pogurate neke poslove ili ljude, sjedite i sačekajte – sve ovo će se samo aktivirati. Vi samo možete pokvariti događaje. Emotivno – preko poslovnog segmenta neko vam pokazuje pažnju i zanimanje.

 

Strijelac

StrijelacDosta užurban i naporan dan je pred vama. Ipak i pored toga, možete mnogo toga uraditi i zaršiti, čak i ono što niste planirali. Odnos sa nadređenima je napet, ne dolivajte ulje na vatru. U emotivnom segmentu – javlja vam se neko s kim se odavno niste čuli.

 

Jarac

JaracDanas će na dnevni red izaći neka pitanja oko kojih ste dugo “razbijali glavu”. Doduše, to ne ide u onom pravcu koji ste vi zamislili, ali bitno je da se nešto rješava i dešava. U emotivnom segmentu – razgovori sa voljenom osobom ili simpatijom vas opuštaju i donose vam dobro raspoloženje.

 

Vodolija

VodolijaPromjenjiv dan. Imate neka fenomenalna dešavanja, ali s druge strane biće i dosta prepreka koje morate rješavati. Imaćete osjećaj kao da ste non stop na klackalici i u žurbi da završite sve na vrijeme. Emotivno – pravi trenutak za zabavu ili izlazak sa voljenom osobom.

 

Ribe

RibeDosta loše postavljeno polje svih partnerstava i poslovnih i emotivnih, vjerovatno će vam tokom ovog dana oduzimati snagu i crpiti vas. Kao da ni sa kim danas ne uspijevate da pronađete zajednički jezik. Pokušajte da ne reagujete na provokacije.

Autor: minimagazin.info

[ad_2]
Source link

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here