Dnevni horoskop za 14.10.2017.

0
840

[ad_1]

Ovan

OvanPriuštićete sebi odmor u punom smislu te riječi pa ćete uživati u izležavanju ispred televizora. Ako vam osoba na čije ste društvo danas ozbiljno računali otkaže susret, ne očajavajte i ne ulazite u prepirku. Preusmjerite energiju na druge ljude i situacije. Sigurno ćete pronaći nešto što će vas zabaviti i razonoditi.

 

Bik

BikDrugi se danas mogu osloniti na vas, jer ćete i te kako biti sposobni i da im pomognete i da nađete pravi savjet za njih. Praktični ste i racionalni. Intenzivno ćete razmišljati o bivšem emotivnom partneru, čak možda pokrenete i kontakt sa njim.

 

Blizanci

BlizanciNervozni ste jer ni danas ne uspijevate da funkcionišete onako kako ste planirali. Jako ćete se teško uklapati sa ljudima. Emotivni ili bračni partner vam vrlo uspješno skače po živcima svojim prohtjevima i konstantnim podbadanjima.

 

Rak

RakMožete zaista biti razočarani postupcima nekih osoba iz vašeg neposrednog okruženja. Nećete uspijevati da sakrijete šta osjećate i neke odnose sada možete i pokvariti. Možda bi bilo bolje da malo razmislite prije nego što odreagujete, moguće je da sve preuveličavate.

 

Lav

LavMožete danas aktivirati neku saradnju koja vas interesuje, jer ste, poučeni nekim neuspjesima iz prethodnih dana, naučili kako treba da se postavite prema sagovorniku. Dobar je dan za sve emotivne kontakte, bilo da ste slobodni ili zauzeti.

 

Djevica

DjevicaJoš uvijek niste stekli mir koji vam je potreban da biste se suočili na pravi način sa jednom poslovnom problematikom. Imaćete podršku ljudi sa kojima radite. Dan je odličan za uspostavljanje novih kontakata i za flertovanje. Zauzeti su u boljem raspoloženju.

 

Vaga

VagaNeke stvari i situacije danas možete privesti kraju i naći malo više vremena za sebe i svoj odmor. U popodnevnim satima je pravi trenutak da se vidite sa ljudima koji su vam dragi ili sa emotivnim partnerom. Možda i sretnete nekog koga dugo niste vidjeli.

 

Škorpija

ŠkorpijaDanas ste oštroumni, uporni, angažovani i jako ubjedljivo djelujete na sagovornika. Dan je dobar one u vezama pa se sredite, spremite, partnera pod ruku i pravac neko odmaranje ili provod i uživanje u zajedničkim trenucima!

 

Strijelac

StrijelacDobro ste raspoloženi jer su do vas, bukvalno u posljednjem trenutku, stigle neke informacije koje ste čekali kao ozebli sunca. Čekate da vidite kako će se situacija razvijati nadalje. Pravo je vrijeme da napravite prvi korak u jednoj komunikaciji.

 

Jarac

JaracShvatili ste šta je bilo pogrešno u vašem pristupu i spremni ste da to i promijenite. Jasno vam je u kom pravcu situacija ide nadalje i trenutak je da povučete neke odlučnije poteze. Nastupate odgovorno i u odnosu sa voljenom osobom.

 

Vodolija

VodolijaImate dobre mogućnosti za uspjeh tokom ovog dana i zadovoljstvo onim što budete postigli. Da, nervoza postoji, ali čini se da ćete danas lakše izlaziti sa njom na kraj. Obavezno sa nekim, ko vam je interesantan i zanimljiv, izađite. Dobri trenuci za emotivni segment.

 

Ribe

RibeImaćete odličan osjećaj za vrijeme pa ćete na sve stizati. Uslijediće pozivi za zabavu s više strana pa ćete se naći u dilemi s kim izaći. Odaberite društvo u kojem se osjećate najopuštenije. U ljubavi vas očekuje mnogo nježnosti. Partner će biti vaša desna ruka, više će vas paziti nastojeći vam ugoditi.

Autor: minimagazin.info

[ad_2]
Source link

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here