Dnevni horoskop za 02.10.2017.

0
474

[ad_1]

Ovan

OvanBićete otvoreni prema novim iskustvima iz kojih biste mogli mnogo toga naučiti. Drugima ćete biti zabavni, rado će se s vama družiti i razgovarati. Uspješno ćete se suočiti sa svojim slabostima i strahovima koje ne želite nikome priznati. Zanimljivom ljubavnom poznanstvu mogao bi posredovati zajednički prijatelj.

 

Bik

BikŠefovi će mnogo očekivati od vas, po vašem mišljenju i previše. Nećete se moći oteti utisku da svi oko vas rade manje ili da su pošteđeni većih napora. Član porodice očekuje od vas savjesniji pristup i preuzimanje novih odgovornosti za koje nećete pokazivati spremnost. Umor i nesanica upozoravaju da trebate odmor!

 

Blizanci

BlizanciOdlično ćete se snalaziti u novim situacijama. Komunicirajte s ljudima iz drugih sredina, širite znanje i usavršavajte se. Neka iza vaših velikih riječi stoje rad i djela. Posvetite više pažnje partneru i nemojte dopustiti da se između vas ispriječe obaveze.

 

Rak

RakDan je povoljan za rješavanje finansijskih pitanja, plaćanje računa ili vraćanje dugova. Ljubavni život potresaće nesporazumi. Mogli biste se razočarati u partnerove postupke, možda ga i uhvatiti u laži. Neko koga površno poznajete mogao bi vam dati mudar savjet.

 

Lav

LavNe pokušavajte obaviti gomilu poslova odjednom, jer ćete se zateći u gužvi. Posvetite se poslovima u kojima će do izražaja doći vaše komunikacijske sposobnosti. Izbjegavajte nepromišljene reakcije i sputajte poriv da nekome kažete istinu u lice, jer ćete se nekim ljudima nepotrebno zamjeriti.

 

Djevica

DjevicaBićete brzi i spretni u svemu čega se prihvatite. Lakše ćete rješavati razne obaveze i uspostaviti skladan odnos s drugima. Dan je pogodan za potragu za radnim mjestom, ali i za ljubavna osvajanja i romantiku. Shvatićete da jedna ljubavna prilika nije prokockana do kraja i da nade još uvijek ima.

 

Vaga

VagaPravi je trenutak za zasnivanje nove ljubavne veze, braka i prijateljstva. Planete vas čine privlačnima i druželjubivima, a izlasci i druženja utiču na porast popularnosti u društvu. Ako ste upali u rutinu zajedničkog života, svojom maštovitošću vratićete romantične trenutke i osvježiti ljubavni odnos.

 

Škorpija

ŠkorpijaMnogo toga ćete spoznati i naučiti od ljudi koji vas okružuju, a neki će zahladiti odnos s prijateljem. Prolazne su trzavice moguće i u privatnom životu. Neko od ukućana zahtijevaće od vas nešto što će vam se činiti pretjeranim. Imaćete osjećaj da vas ne poznaju i ne razumiju, ali nećete imati volje o tome razgovarati.

 

Strijelac

StrijelacMogli biste dobiti zanimljivu poslovnu ponudu, dok će slobodni imati priliku ostvariti ljubavne planove. Na putu ste srećnih promjena pa ne zastajkujte i ne dopustite da vas neko ili nešto pokoleba. Sreću vam donose odnosi s inostranstvom i uopšteno s ljudima iz udaljenih gradova. Veče podredite zabavi, jer vam treba i opuštanja.

 

Jarac

JaracIzbjegavajte prodavnice s odjećom i obućom, jer nećete odoljeti sezonskim sniženjima. Prekasno ćete shvatiti da ste previše potrošili na stvari koje nisu nužne. Dobićete priliku dokazati svoje sposobnosti. Opustite se u društvu bliskih ljudi.

 

Vodolija

VodolijaLako ćete uspostavljati nove odnose. Bićete raspoloženi, a sve napetosti okretati na šalu. Nečije dvosmislene izjave mogle bi u vama pokrenuti buru osjećanja pa prihvatite igru nadmudrivanja. Ne nervirajte se zbog dešavanja u poslovnom okruženju, jer na njih ionako nemate uticaja. Okolnosti će vas prisiliti da malo usporite i razmislite.

 

Ribe

RibeDolazićete u kontakt s ljudima koje biste najradije izbjegli. Pazite da ono što nekome govorite ne bude previše direktno i oštro – zadržite mjeru i prisebnost. Nemojte nikome dopustiti da loše utiče na vaše samopouzdanje. Moguće je povećano odricanje za bliske ljude, ali to vam neće teško pasti.

Autor: minimagazin.info

[ad_2]
Source link

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here