Dame, evo šta muškarci ISTRAŽUJU PO VAŠEM FACEBOOK PROFILU

0
342

Žene tako redovno istražuju informacije o muškarcima, ali često zaboravljaju da to rade i oni. A, znate li šta najviše gledaju? Upravo ovih nekoliko stvari:

1. Ko lajkuje i komentariše vaše postove

Naravno, obraćaju pažnju na ostale muškarce, na koje su ljubomorni, htjeli oni to priznati ili ne. A ako vam kaže da to ne gleda, budite sigurni da laže.

2. Vaše fotografije

Apsolutni broj “jedan”, šta muškarci najviše gledaju na društvenim profilima žena. Prvo ako može one sa ljetovanja, a zatim i ostale. Ako imate previše pozerskih fotografija koje im idu na živce, možda je vrijeme da pregledate profil i da ga malo očistite.

3. Bivši momci

Prije postojanja društvenih mreža za dobijanje ovakvih informacija bi morao da vas pita tokom nekog od dejtova. Sada samo treba da pronjuška vašim profilom i da vidi da li postoje još neki ostatci bivših ljubavi.

4. Čime se bavite, šta slušate

Facebook je odlično mjesto i za dobijanje informacija o vašim interesima. Kakvu muziku volite, gdje izlazite, čime se bavite u slobodno vrijeme, šta čitate, sve će to saznati iz vaših postova i stranica koje pratite.

5. Gdje ste

Ni jedan muškarac ne može da odoli da pogleda gdje ste se čekirali kada niste sa njim. Uostalom, znate i da je ista situacija i kod vas, piše “Index“…

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here