Cuvat cu te u snovima. Tu ces ostati moj, zauvijek.

0
255

Toliko vremena je proslo, a ti ne prolazis. Ne mislim na tebe kao prije. Ali, uvijek te osjecam, tu, u mom srcu. Jos te niko nije zamijenio. Jos nikoga nisam zavoljela kao tebe i vjerujem da vise nikada necu osjetiti ljubav kakvu sam osjecala prema tebi. Znas, cesto te sanjam. Svaki put izgleda kao stvarnost.

Zivim u tim snovima. Jos samo me oni sjete na srecu koju sam nosila u sebi. Jos samo ti snovi vrate onaj osjecaj koji osjetim kada te ugledam, kada me dodirnes, kada me poljubis.. Najvise me boli to sto znam da svaki put kada se sretnemo, osjetimo isto. Ali, ti si jak. Uvijek si znao dobro odglumiti da ti je svejedno. Osmijeh i pogled u daljinu. No, ipak, kada ti se priblizim, sva ta gluma je uzaludna. Kada pogledam najljepse oci, sve je jasno. Znas da me one nikada nisu znale slagati.

Zato ih toliko i volim. Jos uvijek trazim u drugome oci baren slicne tvojima. I vec tri godine, to je uzaludno gubljenje vremena. Toliko zelim sjesti negdje s tobom. Dugo, dugo ppicati o svemu, sjetiti se svega. Sjetiti se koliko te cinilo sretnim to sto sam te gledala dok spavas. Sjetiti se svake suze, osmijeha, zagrljaja. Sjetiti se svih nasih trenutaka koje cuvamo, pamtimo i koje nikada necemo zaboraviti. Ali, ipak, neke zelje ostaju zelje, zauvijek. Dugo si s njom. Budis se kraj nje.

Da li te ona gleda dok spavas? Da li te to cini sretnim? Da li te ona voli kao ja? Samo se nadam da si sretan, jer znas da je to sve sto sam oduvijek zeljela. Ipak, ma koliko pripadao njoj, ja te nikada necu pustiti. Cuvat cu te u srcu i u snovima. Tu ces ostati moj, zauvijek. Voli te tvoje pile.♡

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here