CEM Travnik: Poziv za upis na kurseve jezika

0
213

Škola stranih jezika Centra za edukaciju mladih (CEM) obavještava sve zainteresovane da je u toku upis na kurseve njemačkog i francuskog jezika, te na intenzivni konverzacijski kurs njemačkog jezika.

Ukoliko želite naučiti kako postati dobar sagovornik, obnoviti, ili savladati aktivno korištenje njemačkog i francuskog jezika u komunikaciji, jasno izražavati svoje ideje i stavove i kako voditi poslovne i privatne razgovore tečno i bez poteškoća, pozivaju Vas da svoje pasivno znanje njemačkog i francuskog jezika unaprijedite kroz jezičke stepene A1 i A2.

Rade u savremeno opremljenim prostorijama, služeći se audio-vizuelnim materijalima. Sve navedeno, uz rad u malim grupama, čini ih kvalitetnim izborom za Vaše učenje i usavršavanje znanja stranih jezika.

Broj mjesta je ograničen!

Rok za prijave je 26.01.2017. godine, a prijavljeni/e će blagovremeno biti obaviješteni/e o vremenu održavanja informativnog sastanka, na kojem će se dogovoriti termini nastave.

Za cijenu, prijavu i ostale informacije kontaktirajte ih putem telefona 030/511- 565, ili dođite direktno u prostorije Centra za edukaciju mladih na adresu Mali trg bb Travnik, svakim radnim danom od 08:00 do 16:00 sati.

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here