„BUĐENJE UZ JEDNU PRAVU“ Café Brazil

0
270

[ad_1]

Temelji priče o uspjehu počivaju na izvrsnom brendu ,,Café Brazil“, na njenoj vrhunskoj kvaliteti i izuzetnoj mješavini, nastaloj prema originalnoj domaćoj recepturi. Tokom godina razvoja EUROVIP je ostvarivao sve veće tržišno učešće, koje je rezultiralo da je u ovom trenutku Café Brazil jedan od lidera u segmentu kafe na domaćem tržištu.

10994262_776301699119356_6434652272938647880_o (002)Café Brazil je mješavina nekoliko osnovnih vrsta sirove kafe od kojih svaka vrsta svojim okusom daje ono ,,nešto“ što se na kraju stapa u jedinstvenu kompoziciju arome karakteristične samo za Café Brazil. Stroga kontrola ulazne sirove kafe, potpuno kompjutorizirani proces prženja i mljevenja garantuju uvijek vrhunsku kvalitetu Café Brazil.

 

IZ PROIZVODNOG PROGRAMA EUROVIP IZDVAJAMO:

CAFÉ BRAZIL PRŽENA MLJEVENA , proizvedena od najkvalitetnijih sorti sirove kafe, vlastitom jedinstvenom recepturom udovoljava potrebama ljubitelja tradicionalne kafe. U prodaji se nalazi u pakovanjima od 100,200,380,500 i 1000gr.

CAFÉ BRAZIL SIROVA, očišćena upakirana najkvalitetnija sirova minas kafa koja se upotrebljava u našem proizvodnom procesu. Dostupna u pakovanju od 1000gr.

CAFÉ BRAZIL U ZRNU, pržena kafa u zrnu, za potrošače koji vole kvalitetnu kafu samljeti u vlastitom ručnom mlinu. Dostupna u pakovanju od 500gr.

CAFÉ BRAZIL ESPRESSO, za ljubitelje espresso kafe nudimo vrhunski okus i pristupačnu cijenu koje nas izdvajaju od ostalih proizvođača.

BRAZIL CAPPUCCINO 10×12,5 g kutijica, zasigurno će oduševiti sve istinske ljubitelje cappuccina.U praktičnom pakiranju vrećice 12,50gr i pakovanju kutijica 125gr u kojoj se nalazi 10 pojedinačnih vrećica Brazil Cappuccino, odlikuje se originalnom recepturom i aromom najboljih sorti kafe. Jednostavno i brzo se priprema s vodom ili mlijekom, prema vašem ukusu, za vrhunski užitak. Dostupan u okusima vanilije i čokolade kao i cappuccino classic.

BRAZIL 3u1, udovoljava potrebama suvremenog, brzog načina života. Svako pakiranje sadrži kafu, mlijeko i šećer u savršenom omjeru koji omogućava brzo pripremanje ukusnog napitka. Napitak je dostupan u dva pakovanja: vrećica od 18gr ili veliko pakovanje u kutijici težine 180gr koja sadrži 10 pojedinačnih vrećica. Brazil Cappuccino 250g – vrećica ( u 3 okusa – vanilija, čokolada i classic )

Neka vaš dan započne uz jednu pravu kafu, a neka vaš izbor bude ,,Café Brazil“.

Tvrtka EUROVIP d.o.o Čitluk osnovana je 1990. godine kao jedna od prvih privatnih firmi u Bosni i Hercegovini, čija je glavna djelatnost prerada i prodaja kafe. U proteklih 27 godina, uprkos velikoj konkurenciji, Eurovip je izrastao u jednog od najvećih prerađivača kafe u Bosni i Hercegovini i izgradio ime koje se prepoznaje kao jamac kvalitetnog proizvoda i profesionalnog rada. Iako je EUROVIP čvrsto vezan za Hercegovinu, tvrtka danas jednako uspješno posluje na području cijele Bosne i Hercegovine, sa svojim poslovnicama u Tuzli, Sarajevu, Laktašima, Bihaću i Zavidovićima. Proizvodi Eurovipa nalaze se na policama svih većih trgovačkih lanaca koji egzistiraju na području Bosne i Hercegovine.

Objava „BUĐENJE UZ JEDNU PRAVU“ Café Brazil pojavila se prvi puta na Zdravi Portal.

[ad_2]
Source link

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here