BLIZANKE POTROŠILE BOGATSTVO NA PLASTIČNE OPERACIJE, SADA ŽELE NAZAD SVOJ STARI IZGLED: JOŠ UVIJEK DIJELE ISTOG DEČKA I OBJE ŽELE S NJIM DIJETE

0
436

Identične blizanke Ana i Lusi Dekinkve potrošile su skoro 220.300 eura na plastične operacije, kako bi bile što sličnije.

Tridesettrogodišnje sestre iz Perta imaju dugu istoriju kozmetičkih zahvata, uključujući implante u usnama i grudima, tetoviranje lica, tretmane laserom i umetke u kosi.

Ali, “najsličnije blizanke na svijetu” – koje dijele istog dečka – odlučile su da “ponište” operacije, pošto su postale predmet podsmijeha na društvenim mrežama.

 One se suviše ističu i nisu proporcionalne ostatku lica. Pokušavale smo da pratimo trend, ali smo otišle predaleko – tvrde sestre.

Tokom svojih skupih preobražaja, blizanke su čak toliko očupale obrve, kako bi mogle da istetoviraju tanku liniju. Spontana odluka zbog koje se sada kaju.

Njih dvije su prestale i da stavljaju umetke u kosu i trepavice, i zarekle su se da se nikada više neće povrgnuti facijalnim injekcijama.

Kada su ih ranije intervjuisali, otkrile su svoje planove da zatrudne u isto vrijeme sa svojim zajedničkim dečkom.

Osim toga što izgledaju skoro isto, sestre apsolutno sve dijele među sobom, uključujući krevet i momka električara Bena Birnea, sa kojim su u vezi već osam godina.

– Želimo da imamo djecu sa Benom – izjavile su pre godinu dana.

Ali, prije nego što su zašle u detalje, počele su da se preispituju da li će biti moguće da zatrudne u isto vrijeme.

– Nismo sigurne da li je to moguće. To je dilema, zar ne? – dodale su one.

– O, moj Bože! Zamisli ako ti zatrudniš, a ja ne. Ali, zamisli ako obe zatrudnimo u isto vrijeme – rekla je Ana sestri.

– Na kraju krajeva, to nije nešto na šta možemo da utičemo. Zavisi kada priroda nastupi, bar ja mislim. Ne možete da kontrolišete te stvari – dodala je Lusi.

– Ali bi bilo sjajno ako bismo zatrudnile u isto vrijeme. Čak i ako bi moje dijete bilo rođeno iste sedmice kad i tvoje – istakla je Ana.

Očigledno zbunjene, one su brzo navele da će njihova djeca biti braća ili sestre, jer će imati istog oca.

– Da li bi isto izgledala? Da li bi bila povezana? Ne znam. To je jednostavno fascinantno – dočekala je Lusi.

One su ispričale da su istraživale i druge opcije kako bi začele djecu, u slučaju da im plan ne uspije, kao što su surogat majka, vantjelesna oplodnja i usvajanje.

– Ako ne možemo obje da zatrudnimo u isto vrijeme, možda je to put kojim treba da krenemo? – navele su one.

Sestre su tada objasnile zašto žele da iskuse zajedničku trudnoću.

– Želimo da doživimo trudnoću zajedno. Hoćemo da nam tijela izgledaju isto, jer smo suviše bliske. Uvijek stremimo da budemo zajedno i radimo iste stvari – napomenule su one, prenosi Daily mail.

– Iz tog razloga dijelimo dečka i želimo da budemo trudne u isto vrijeme, to je tako lijepa stvar. Uradit ćemo sve da se to obistini. Ako uspijemo, biće odlično. Vrijeme će pokazati – dodale su one.

Sestre su se osvrnule i kritike, koje su usljedile zbog kontraverzne odluke da zatrudne u isto vrijeme sa zajedničkim dečkom.

– Znamo da postoji dosta ljudi kojima je ovo nepojmljivo, ali u krajnjoj liniji, to su naša tijela i naš život – ističu one.

– Moraju da poštuju našu odluku. Želimo da se vjenčamo i imamo djecu sa istim čovjekom. Tako želimo da živimo. Sretne smo što smo pronašle momka koga volimo i koji nas poštuje i prihvata takve kakve jesmo. Ova veza je divna. Ben razgovara sa nama o djeci i dobar je sa njima. Mislimo da će biti sjajan otac – zaključuju one.

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here