Beskonačne mogućnosti uz Nike

0
267

Nike Shop u Sarajevu nam i ove sezone donosi jedinstvene modele na tržištu, koji ispunjavaju zahtjeve naših kupaca. Vrhunac tehnologije kod izrade novih modela namijenjenih trkačima nam stiže u novoj “Unlimited You” kolekciji. Kolekciju čine dobro poznati i provjereni modeli kao što su Lunarepic Low Flyknit ULTD i Free RN Flyknit u novom ruhu, sa unaprijeđenom tehnologijom izrade specifičnih karakteristika.

Unlimited You kolekcija novih modela akcenat stavlja na beskonačne, neograničene mogućnosti i šanse koje su pred nama. Sa svojom specifičnom tehnologijom izrade, karakterističnim dizajnom, novom kombinacijom boja koja omogućava maksimalne performanse, prepreke u postizanju ciljeva ne postoje.

Po definiciji, Unlimited bi značilo bez granica, neodređeno, neshvatljivo, beskrajno. Nike je Unlimited kolekciji dao beskrajne mogućnosti kada je u pitanju dizajn, kada su u pitanju sportisti i njihovi lični ili svjetski rekordi. Filozofija Unlimited You kampanje je da sebe nikad ne definišemo po onome što je bilo prije, ne postoji “sretno do kraja života” i nema “suviše daleko.” Postoji samo “Šta je sljedeće?”

“Pogled na Unlimited You modele pruža neograničenu inspiraciju koja vas nesumnjivo vodi ka putu uspjeha i ostvarivanja ciljeva. Sportisti Aaron Gordon, English Gardner, Giancarlo Stanton, Kevin Durant, Mo Farah, Neymar Jr., Nyjah Huston, Serena Williams, Su BingTian i Zach LaVine su uspjeli, zašto ne biste i Vi? – pitaju iz Nike shop Sarajevo.

“Unlimited You” modeli su samo dio globalne Nikeove kampanje „Unlimited“ koja uključuje “Unlimited You,” “Unlimited Future” i “Unlimited Courage” pojedinačne kampanje čiji je cilj rušenje ograničenja, granica koje nas sputavaju i iskorištavanje neograničenog potencijala koji se i ovog ljeta nalazi u svakom od nas.

Pomjeranjem granica otvaraju se nove mogućnosti i rađaju se novi pobjednici.
Iskoristite svoj potencijal ovog ljeta u novim modelima iz Unlimited Youkolekcije.

Posjeti Nike Shop u Sarajevu, otkrijte svoje beskonačne mogućnosti i pomjerite granice!

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here