Ana Nikolić pukla! Zatvorila klub u koji je uložila 30.000 eura

0
461

Ana Nikolić zatvorila je noćni klub „Ejndžels“, koji je držala u centru Beograda, jer za dve godine nije uspela da povrati ni jedan evro od uloženih 30.000!

Pevačica, koja se nedavno našla u centru skandala zbog priča da se pobila s mužem Rastom, u privatnom biznisu doživela je debakl iako je verovala da će njen lokal biti jedan od najpopularnijih u gradu.

Pokušala je Ana da na svoje ime dovuče goste, ali je njih iz vikenda u vikend bilo sve manje, pa je na kraju morala da prestane sa radom. Razočarana ovim fijaskom, zasad je rešila da novac koji zarađuje ulaže samo u svoju karijeru. Nikakvi poslovi sa strane više ne dolaze u obzir.

Inače, Ana je svoj klub pompezno otvorila. Prve večeri ugostila je velike zvezde srpske estrade, a nije bilo medijske kuće koja to nije ispratila. I ona i njen brat Marko, koji je vodio posao, verovali su u uspeh, ali na kraju 30.000 evra kao da su bacili kroz prozor. Nisu zaradili ni toliko da budu na nuli.

– Ana je kompletno renovirala klub. Opremila je prostor po svojoj zamisli. Nije štedela novac ni za program, pa je dovodila poznate di-džejeve i vrhunske igračice. Možda bi joj bilo bolje da je u njemu sama nastupala – kaže naš izvor i dodaje:

– Ona i Marko trudili su se da „Ejndžels“ izgleda svetski. Međutim, zbog lošeg poslovanja bili su prinuđeni da stave katanac u bravu. Shvatili su da je bolje da se pozdrave s uloženim novcem nego da i dalje posluju s gubitkom – ispričala je za Kurir Stars pevačicina drugarica.

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here