Alkohol čini muškarce boljima u seksu

0
289

Muškarci koji brinu o tome kakve posljedice ostavlja pijenje alkohola na njihov seksualni život treba samo da se opuste i – uzmu pokoju čašicu, pokazalo je najnovije istraživanje, piše “Dejli Mejl”.

Alkohol ustvari poboljšava, a ne uništava seksualne performanse muškaraca, tvrde naučnici.
Do sada se naširoko verovalo da konzumiranje alkoholnih pića uzrokuje probleme sa erekcijom, takozvani “pivopijsku klonulost”.
Studija sprovedena među 1.580 muškaraca iz Australije otkrila je da oni koji piju alkohol imaju do 30 odsto manje takvih problema nego “trezvenjaci”.
Čak su i oni koji su preterivali sa konzumacijom alkohola imali manju stopu problema sa erekcijom od onih koji nikada nisu pili.
Oni koji umereno piju, odnosno koji konzumiraju četiri pića dnevno u pet dana u nedelji, imali su ubedljivo najmanje, dok su pušači, muškarci sa srčanim problemima i bivši alkoholičari imali najviše problema “u krevetu”.
Muškarci koji piju vikendom i oni skloni teškom opijanju imaju manje problema sa erekcijom od onih koji piju jednom nedeljno ili čak manje, naveo je “Dejli Mejl”.
Naučnici su zaključili da, ukoliko muškarac koji pije umereno pati od takvih problema, nema razloga da prestane ili smanji konzumiranje alkohola.
Oni su takođe istakli da rezultati studije sugerišu da postoji pozitivna veza između umerenog pijenja i dobre erektivne funkcije.

 

    nekretnine_mostar

    OSTAVITI ODGOVOR

    Please enter your comment!
    Please enter your name here