ACA: SONJA ME JE VARALA SA TROJICOM!

0
323

Aca Lukas tvrdi da ga je supruga Sonja Vuksanović tokom braka varala s trojicom muškaraca. Folker se požalio bliskim prijateljima da je njegova žena, pored Marka Jarića, imala seks-aferu sa još dvojicom.

Skroz je slomljen

– Aca je saznao da je Sonja bila u seks-kombinaciji s tri muškarca dok je bila s njim. Za Jarića mi je rekao, a od sramote mi nije pomenuo imena druge dvojice. Slomljen je, nikada ga ovakvog nisam vidio. Došao je prekjuče kod mene, požalio mi se i rekao mi: “Imam dokaz za svaku prevaru! Ćutao sam i trpIo jer sam je volIo” – započinje priču naš sagovornik, koji je jedan od najboljih pjevačevih prijatelja.

Informerov izvor ističe da mu je mnogo žao Lukasa, kojeg je Sonja ubila u pojam, te da i javnost treba da bude upoznata sa kim je on dijelio hljeb i krov nad glavom punih sedam godina.

– Ona je najveći ženski šljam kojeg sam imao prilike da upoznam. Aca joj je sve pružio, dao joj je sve na dlanu, imala je šta je poželjela, ali i to joj je bilo malo. Nije ni on cvjećka, da se razumijemo, ali je prema Sonji bio iskren do srži, znala je za koga se udala i kakvim životom živi Aca. On se svim silama trudio da je usreći, kupovao joj je skupe poklone jer je znao da ona to voli. Dozvolio joj je čak i da kćerku Viktoriju javno eksponira, iako on to ne voli, a zauzvrat je dobio da mu nabije rogove, da ispadne budala i da mu se cijela Srbija smije zbog ženinih nevjerstava – rekao je u dahu Acin prijatelj.

Ima ih koliko hoćeš

I sam folker, koji ne želi više da priča o supruzi, prije samo nekoliko dana nam je rekao da zna da mu je Sonja bila nevjerna.

– Te modrice na koljenima je vjerovatno dobila od karanja okolo. Ona se često je*e, ima ih koliko hoćeš. Je*e se i za lovu vjerovatno – rekao je Lukas za Informer.

(Informer)

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here