6 stvari koje vas sprečavaju da pronađete pravog

0
226

[ad_1]

Da li imate problem da pronađete gospodina Pravog? U trenutku kada pomislite da ste ga konačno pronašli, ispostavi se da je on potpuno pogrešan za vas. Mnogo razloga može stajati iza ovoga, ali jedan od njih sigurno nije vaše prokletstvo.

Sljedeći razlozi mogu prouzrokovati vaš neuspjeh i to su svakako razlozi po pitanju kojih možete preduzeti nešto.

  • Ne znate šta zapravo želite. Da li ste uopšte izdvojili malo vremena da razmislite o tome šta vi zapravo želite od vašeg muškarca? Ono što sigurno znate jeste da želite nekoga ko će se prema vama ophoditi kako dolikuje, ali šta dalje? Dok pokušavate da izbjegnete postavljanje previše ograničenja na stvari koje želite od vašeg savršenog muškarca, ipak postoji nekoliko stvari koje morate dodati na vašu listu zahtjeva. U suprotnom, možete dopustiti gospodinu Pravom da ode od vas, a da toga niste ni svjesni.
  • Nije sve u hemiji. Ako niste u trenutku osjetili iskru između vas, ne morate odmah pomisliti da on nije pravi muškarac za vas. Hemija nije jedina stvar koja o tome odlučuje. Znate i sami da je ponekad potrebno da više puta udarite kamen o kamen kako biste dobili iskru, a kamoli vatru. Vi morate da se strpite, a on mora da se upozna sa nekoliko stvari sa vaše liste zahtjeva. Ne dopustite iskri koja kasni da uništi sve, prije nego što je uopšte počelo.
  • Očekivanja su vam ravna bajkama. Život nije ni nalik bajci, to je nešto što ste do sada sigurno naučile. Da jeste, odavno biste bile zaključane na zadnjem spratu visokog tornja od strane vaše maćehe ili otrovani zbog vaše ljepote. Nemojte samo sjediti i čekati princa iz bajke da vam zakuca na vrata. Vi morate izaći i pronaći ga. Ali, to ne znači da poludite u potrazi za njim. Morate pronaći balans izmešu vašeg života, karijere i potrage za gospodinom Pravim. Jedino ćete ga na taj način naći. Samo budite strpljive.

  • Težite ka avanturama. Da li volite avanture? Problem sa ovim je što avanture uglavnom uključuju gospodina Pogrešnog. Jedino što on želi je da vas zavede i smatra da zabava leži samo u kršenju zakona. Morate prestati da razmišljate o lošim stvarima kao o jedinom vidu zabave i avanture. Razmišljajte o svim lijepim stvarima koje vam samo gospodin Pravi može pružiti.
  • Standardi vam nisu dovoljno visoki. Dok su preveliki standardi loša stvar, loše je imati niske ili nikakve standarde. Vama je potreban neko ko će se prema vama ophoditi kako dolikuje i ko će uvijek vaše potrebe stavljati ispred njegovih sopstvenih i neko ko će to činiti kako na početku tako i zauvijek. Ako nemate namjeru da vašu sreću stavite na prvo mjesto, kada je u pitanju pronalaženje ljubavi, budite sigurni da ćete se boriti makar za mrlje koje sreća ostavlja u apsolutno svakom obliku veze.
  • Vjerujete da će se promijeniti. Ako znate da se u prošlosti loše ophodio prema ženama, šta još tražite s njim? Vjerujete da će se promijeniti i to sve zbog vas? Izbacite tu bajku iz glave odmah! Činjenica je da se ljudi mogu promijeniti, ali dobro obratite pažnju na znakove upozorenja koji su vam pred nosom.

Izvor: Cosmopolitan

Autor: minimagazin.info

[ad_2]
Source link

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here