16 TOTALNO ČUDNIH znakova da ste pronašli svoju srodnu dušu

0
241

[ad_1]

1. Razdvojili ste se – vjerojatno nepredvidljivo i neočekivano
Srodne duše rijetko žive “zajedno sretno do kraja života”, unatoč tome što nam mediji i kultura govore. Često je susret previše intenzivan da bi se odmah apsorbirao i morate se razdvojiti neko vrijeme. Ipak, pronaći ćete svoj put.

2. Zbog njih ste se promijenili na bolje
Ljudi za koje se najviše vežemo najčešće i najviše utječu na nas. Njihova prisutnost u našem životu promijeni sve ono što smo mislili da znamo i želimo, piše Thought catalog. Nije to loša stvar, to je nešto što se obično događa.
3. Vidite člana obitelji u njima
To zvuči čudno, ali za moje najbolje prijatelje i romantične partnere, uvijek sam mogla reći još pri prvom susretu kako me podsjećaju na moju mamu, tatu ili sestru – ne na jeziv način, već na dobar, zabavan način.
4. Možda niste odmah “jednostavno znali” da su oni te bitne osobe onog trenutka kad ste ih vidjeli, ali u retrospektivi shvaćate da jeste
Možda niste mogli dešifrirati u procesu upoznavanja znakove koji ukazuju na to da su oni vaše srodne duše i možda niste mogli biti apsolutno sigurni u to, ali sve u svemu ipak, kada se osvrnete, shvaćate da oni to jesu.
5. Kada ste s njima i samo s njima – pokazujete neke svoje najgore osobine

Istinske srodne duše su izravan odraz vas – tako da vam neizbježno pokazuju sve što nije zacijeljeno.
6. Osjećate kao da se znate od prije
Jer vjerojatno i jeste.
7. Nevjerojatna povezanost između vaših važnih datuma (kao što su datumi vašeg rođenja, susreta, itd.)
Razmak između vaših rođendana je točno 9 mjeseci, susreli ste se na rođendanu vašeg brata … postoji neki čudan sinkronicitet vezan za datum susreta s vašom srodnom dušom.                  8. Prije nego ste se susreli imali ste čudne snove jedan o drugom
Čak i ako niste mogli prepoznati točno lice ili osobu.
9. Ili ste barem imali unutarnji osjećaj koji vam je govorio da će se u vašem životu pojaviti netko važan
Od mlade dobi bilo vam je bitno pronaći “onu pravu osobu za vas”. Niste bili zainteresirani za izlaženje poput vaših vršnjaka, samo ste željeli pronaći tu osobu.
10. Upoznali ste se dok ste bili mladi i ponovno ste se povezali kad ste ostvarili mentalnu i duhovnu zrelost

11. Prepoznajete nešto poznato kad pogledate u njihove oči
I to je u osnovi nešto nedefinirano, ali to ne vidite ni u koga drugoga.
12. Osjećate ono što oni osjećaju, čak i ako niste prirodno empatična osoba
Znate kada nešto nije u redu, fizički ili na drugi način. Možete osjetiti ono što oni misle i osjećaju i kada nisu prisutni, čak i kad vam ništa ne govore.                                                 13. To je više od samog osjećaja
Kad ste se susreli, shvatili ste da je romantična ljubav – osobito među srodnim dušama – toliko više od prolaznog fizičkog osjećaja. To je zapravo više i od unutarnjeg osjećaja, spoznaja koja prožima vaš cijeli odnos, čak i kada (a možda i osobito baš tada) ste razdvojeni.
14. Međusobno osjećate intenzivnu kemiju koja se razlikuje od svega što ste ikada doživjeli
Opčinjeni ste jedan drugim više no što ste mislili da je moguće, te nikada niste prošli kroz faze početne zainteresiranosti, izlaženja, itd. Samo ste se jednostavno povezali i sve što ste htjeli je samo biti zajedno.                                                                                                 15. Oni su vaš “dom”

Shvaćate da je “dom” osoba ili mjesto na koje se uvijek želite vratiti, a oni su to vama.
16. Unatoč svemu, shvaćate da to ne može funkcionirati na drugi način – izbor je učinjen
Možete voljeti druge ljude u životu. Možete teoretski provesti svoj život sretno s tisuću drugih ljudi, ali znate da nije tako suđeno.
U tom smislu nikada nije poanta prisiljavati se da odnos funkcionira, već dopustiti da se razvije kako bi trebao.

izvor:Thought catalog Prevod i preuzeto sa;atma.hr
[ad_2]
Source link

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here