10 Citata Koji će vas osnažiti kada vam Se čini da vam ništa ne Ide…

0
275
1. “Samo nastavi da ideš pa ćeš naići na nešto, makar i onda kada to najmanje očekuješ- Nikada nisam čuo da je neko nabasao na nešto sedeći.” ~Čarls F. Ketering, pronalazač.
2. “Niko nije rođen kao ratnik, kao što niko nije rođen kao prosečan čovek. Sami od sebe pravimo jedno ili drugo.” ~Karlos Kastaneda, pisac.
3. “Ne priželjkuj da su stvari lakše, želi da si ti bolji. Ne priželjkuj manje problema, želi više veštine. Ne priželjkuj manje izazova, želi sebi više mudristi. Najveća vrednost života ne leži u tome šta ćeš dobiti, već šta ćeš postati. Uspeh se ne juri, uspeh sam dolazi kada radite na sebi.” ~Džim Ron, biznismen i motivacioni govornik.
4. “Pasivnost vodi u sumnju i strah, a akcija izaziva samopouzdanje i hrabrost. Nećeš pobediti strah sedeći kod kuće i razmošljajući o njemu.” ~Dejl Karnegi, pisac i predavač.
5. “Moraš da postaneš onakav kakav nikad nisi imao hrabrosti da postaneš. Vremenom ćeš zaista postati takav, a do tada moraš da se pretvaraš i improvizuješ .” ~Paulo Koeljo, pisac.
6. “Put do uspeha načičkan je mnogim primamljivim parking mestima.” ~Nepoznat autor.
7. “Ne gubi nadu. Najčešće poslednji ključ u gomili otključava bravu.” ~Nepoznat autor.
8. “Ne daviš se kad upadneš u vodu. Daviš se kad u njoj ostaneš. ~Robert Džordan
9. “Šta ti je draže? Bol zbog stajanja u mestu ili bol zbog rasta?” ~Džudit Hanson Lasater, instruktorka joge.
10. “Većinu promašaja napravili su oni koji pre nego što su odustali nisu shvatili koliko su blizu uspeha“~Tomas Edison, fizičar i pronalazač.
nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here